Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Captain Marvel (2019) 

Rozhodně mnohem zábavnější, než se z trailerů mohlo zdát. První půlhodina je dost zmatená ale zbytek je uz fajn podívaná. Nenadchne neurazí.

plakát

Auta 3 (2017) 

Po dvojce velké zlepšení, ale jedničku to nepřekoná

plakát

Jurský svět (2015) 

Pro mě velké překvapení, Scénář je v některých částech vysloveně bolestivý a když se člověk pozastaví a popřemýšlí takj najde spoustu děr v příběhu, ale jako celek fim funguje a bavil mě až do konce

plakát

Titanic (1997) 

James Horner? Horner?! vážně!! Titanic je jediný film kde obdivuji hudbu tohoto skladatele, je neuvěřitelné jak člověk co skládá tak neuvěřitelně lacinou a monotónní hudbu může složit něco tak nádherného..

plakát

Filmová věda (2009) (seriál) 

Naprosto jedinečný seriál, který vám ukáže kdo a co stojí za všemi těmi fantastickými triky které vídáme ve filmech.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

První polovina filmu mě naprosto dostala, nejspíše to bylo tím období 40-50 let v Americe které prostě miluji. Ale jakmile film přejde k čisté akci tak už nefunguje, alespoň pro mne.

plakát

Mass Effect: Ushinawareta Paragon (2012) 

Pro fanoušky ME universa zajímavý počin, nesoucí si s sebou i těžká morální rozhodnutí, které jsou pro herní sérii tak důležitá. Od absolutního hodnocení snímek dělí jenom slabší animace.. sakra! jak by tomu slušela CG animace.. jedná se jen o jakési doplnění děje hry stejně jako kniha a komiksi, takže pokud jste herní sérií nepolíbení asi se budete trochu ztrácet..

plakát

Tekken (2010) 

Jsem ohromný fanoušek Tekkena doma mám téměř všechny díly a na tenhle film jsem čekal dlouhé roky. Bohužel film nedopadl tak jak jsem si představovat. Obsazení je dobré souboje jsou taky povedené, ale z Tekkenem to má pramálo společného... Není to úplně špatný film, ale jako fanouška hry mě štve, že tvůrci úplně kašlou na to, že jednotlivé postavy mají své příběhy a to, že se ve filmu neobjeví oblíbené postavy jako Hwoarang, Xiaoyu, Eddy a Paul s Ninou kteří nechyběli v jediném dílu hry a ve filmu přesto nejsou mu taky moc nepřidá... A doráží to Steve fox který je ve filmu "manager" Jina a Christie je jeho holka.. WTF?!

plakát

Nepřítel před branami (2001) 

Vizuálně famózní. A celkově skvělí film na, který se vždy rád podívám

plakát

Simpsonovi ve filmu (2007) 

V posledních seriích Simpsonovích moc vtipů nenajdete, ale tenhle film mě i po mnoha shlédnutí stále baví. Spider-vepř a Harry Poser :D