Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Nemám slov! :O Bylo to něco nevídaného. Zábava od začátku až do konce :)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Na tento film jsem neměl v plánu se ani podívat, protože westerny nepatří do mých oblíbených žánrů. Ale na druhou stranu jsem si říkal, že když to zrežíroval Quentin, bude to stát za to! A taky, že jo. Skvělé herecké obsazení (CH. Waltz, S. L. Jackson..), soundtrack, plno krve jak je u Quentina zvykem.Asi jedna z mála westernovek co mě bavila od začátku do konce! Proto 5*.

plakát

Tohle je ráj (2012) 

Myslel jsem, že když tam hraje J. Aniston bude to něco. Ale opak je pravdou. Některé scény byly spíše jako z Borata nebo z Bruna. Některé vtípky mě pobavily, ale zbytek filmu působil znuděně:( Bohužel 29%.

plakát

Muž na hraně (2012) 

Tento film velice předčil moje očekávání. Nevím sice, proč někteří uživatelé tento film odsuzují, ale je to skvělé a svižné krimi! Celou dobu vám film pomaličku odkrývá, jak to doopravdy všechno je. U mě 90%.

plakát

Elitní komanda zblízka (2012) (seriál) 

Čekal jsem od toho asi moc, protože mě to velice zklamalo:( Chybí mi tam více akce, výbuchů atd. 45%

plakát

Spartakus: Bohové arény (2011) (seriál) 

Oproti druhému pokračování seriálu Spartakus, je to o něco slabší. Ale je tam hodně vysvětlení, třeba, proč Batiatus nenávidí Solonia nebo jak se Ashurovi stalo jeho zranění na noze a mnoho dalšího. Dále zase skvělé herecké obsazení a efekty. Dlouho jsem se rozhodoval, jestli dát 4* nebo 5*,ale nakonec jsem musel dát 4*, protože už to nemá takový šmrnc, jako Krev a písek.

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

Skvělý seriál, který mě držel od začátku do konce, protože každý díl do sebe zapadal jako skládačka. Někdy byl i strašně dojemný, třeba když měl Spartakus zabít svého přítele Wara. Skvělé herecké obsazení, efekty a příběh. Škoda, že už Andy Whitfield není mezi námi, protože skvěle ztvárnil roli Spartakuse.

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Je to jeden z mých nejoblíbenějších seriálu. Má to skvělý děj, herce, vizuální efekty. Jediné co vytýkám je, že v dalších sériích jsou si díly hodně dějově podobné.