Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Pořady (8)

Buly

Buly (1992)

Co k tomu dodat....jediný pořad u nás, který se zabývá ELH. Myslím si, že všichni redaktoři a hlavně komentátoři odvádí skvělou práci, jakou konkureční TV nemá. Komerční televize nikdy nebude mít tak dobré komentátory jako má ČT (pokud je tedy nepřetáhnou). Robert Záruba hokej miluje a je to na něm vždycky poznat...je to takovej workoholik.

Partička

Partička (2011)

Výborná TV show, která nemá u nás konkurenci, jenom tady uvidíte opravdové umění herců, protože umět improvizovat to chce trošičku umu. Samozřejmě není to naše práce, je to převzaté jako mnoho dalších pořadů nejen u nás v ČR. Někdo Mr.GS nemá rád, ale zde jsou oba opravdu v jiné roli než měli doposud. Některé díly jsou slabší, ale někdy se dokážu smát od začátku do konce a věřím, že některé scény se stanou legendou.

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

Pořad, který ukazuje věci tak jak jsou a to je to, co se mi na něm líbí. Všechno zde vidíte bez obalu, bez nadsázky. Zdeněk Pohlreich odvádí svou práci výborně, jeho některé hlášky se již dostali lidem po kůži. Mám dojem, že tohle byla od TV Prima trefa do černého. "Tak já zase jedu rozdávat radost a smích..." :D