Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Pravěk útočí

Pravěk útočí (2007)

Profesor Nick Cutter ztratil před osmy lety svou ženu Helen v lese, kde hledala nějakého velkého tvora. Profesor jednoho dne najde stopy velkého neznámého tvora a k tomu i průchod do jiného časoprostoru, kterému říkají anomálie. Dostanou se přes ní nejen do minulosti, kdy zemi ovládali dinosauři, ale i do budoucnosti, kde zemi ovládali strašlivý tvorové. Jejich úkol je jasný, vše co se dostane do přítomnosti, minulosti a budoucnosti, musí vrátit kam patří. Je to povedený seriál s kapkou emocí.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Seriál začíná pádem letadla na neznámí ostrov. Hrstka lidí, která dělá asi 47 lidí přežívá na pláži s šancí, že je někdo najde. To ale vyhoří, když najdou pilota, který jim řekne, že jsou 1000 mil mimo jejich kurz. Bylo jasné, že pro ně nikdo nepřijede a musí si začít hledat potravu s noži, který do letadla pustili s jedním chlápkem jménem Lock. A to mě přivádí k nové myšlence, že před letem byl na vozíčku a po pádu se zvedl na nohy, jako by nikdy neochrnul. Je to jeden z nejoblíbenější seriálů co mám, ale některé věci tam docela přehání. Například obrovská clona kouře, který chodí zemí po ostrově a zabíjí lidi. Kdyby tu ale nebyli tyto šílenosti, seriál by nebyl 12 nejoblíbenější. Všem ho doporučuji, stojí to za to, se na něj podívat.

Comeback

Comeback (2008)

Dokonalá komedie s nejlepší postavou "Ozakem". Při dívání mám někdy problém pobrat dech a to jako důkaz dobré komedie stačí.