Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (21)

plakát

Drive (2011) 

Film, ve kterém se toho moc nenamluví, ale vše řekne skvěle vybraná hudba a děj, který vás vtáhne. Dlouho jsem si film takhle neužil.

plakát

Góóól! II (2007) 

Po kvalitní jedničce klasický úpadek. Vše strašně předvídatelné. Snaha udělat velký příběh za každou cenu. Fotbalové hvězdy film sice trochu oživí, ale celkový dojem moc nedokázali zlepšit.

plakát

Road Trip (2000) 

S American Pie jedna z mála teen komedií, na které se dá dívat až do konce. Není to klasická bezduchá blbost s trapnými scénami jak bývá u těchto komedií zvykem, ale kromě kvalitního vtipu je zde i dobrý příběh.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Kdyby se mě teď někdo zeptal na mou oblíbenou komedii, musel bych říct Pařba ve Vegas/Bangkoku! Viděl jsem to už několikrát, ale pořád a pořád se směju. Komedie jak se patří.

plakát

Kladivo na čarodějnice (1969) 

Viděl jsem jen kvůli povinné četbě, ale z tohohle filmu mi lezl mráz po zádech. A to nemluvím o tom, že se tohle všechno mělo vážně stát. Dokonalá atmosféra.

plakát

96 hodin (2008) 

Na tento film jsem narazil úplně náhodou při přepínání v TV, ale za chvilku mě doslova pohltil a zůstal jsem až do konce. Akční filmy zrovna nevyhledávám, ale tady jsem se skvěle bavil a i akční scény mi přišli docela věrohodné. Supr příběh a ještě lepší Liam Neeson.

plakát

Arsénova jedenáctka (2007) 

Jak už zde několikrát padlo - skvělý dokument s hrozným dabingem. Rozhodně doporučuji v originálním znění. In Arséne we trust!

plakát

Záhada Blair Witch (1999) 

S Paranormal activity nejlepší horor, který jsem viděl a zároveň jediný horor, kterému jsem dal a nejspíš i dám 5*.

plakát

Mistři hazardu (2005) 

Myslím, že z tohoto hereckého dua se dalo vymačkat víc, ale film má šťávu a rozhodně neurazí. Na jeden večer v pohodě zábava.