Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (416)

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Připadá mi jako kdybych tuhle šablonu už někde viděl. Film je jen nudným tlacháním a ten zásadní zvrat, který přichází ke konci, jsem sice až tak úplně nečekal, ale zpětně si uvědomuji, že je to jediný možný závěr. Dialogy celkem nudné, akce prakticky žádná. 50%

plakát

The Invitation (2015) 

Člověk tu stojí před dilematem - je to dobré psychodrama, nebo jen nudné povídání party známých. Z mého pohledu je to něco mezi, nedá se říct, že bych se úplně nudil, dialogy jakousi atmosféru opravdu budují, ale zase jsem chtěl, aby se konečně už něco dělo. Je fakt, že vyústění celého příběhu je sice mírně očekávatelné, leč i tak se mi celkem líbilo. 70%

plakát

Vzkříšení démona (2015) 

Sice je to klasické béčko, ale není úplně špatné. Mám rád takovou tvorbu.

plakát

You're Next (2011) 

Pro mě absolutní zjevení mezi horory, bourající hororovou klasiku a stavějíc klasické příběhy úplně na hlavu. Film je neúprosný a velmi zajímavý, nebudu zastírat, že jsem u něj byl opravdu napnutý. Prosím víc takových filmů, tenhle to má za solidních 85%.

plakát

Neutečeš (2014) 

Podle mě absolutně brilantní nápad na horor. Démon, co tě pronásleduje a nejde zastavit.. Je to vynikající a já se moc rád díval na tento povedený kus.

plakát

Lovec jelenů (1978) 

Je to skvělé pojednání o rozpolcenosti mladých mužů, kteří prošli válkou. Jinak je to ale celkem málo napínavé a plné hluchých míst.

plakát

Vraždící opice (2013) (TV film) odpad!

Toho by se snad chopil i Ed Wood. Všechno špatné co si jen lze představit.

plakát

Nebojte se tmy (2010) odpad!

Takovou kravinu jsem dlouho neviděl, nejdřív děda, který dává zuby sklepním příšerkám, pak vyděšená malá holka, se kterou si sklepní příšerky chtějí hrát a nakonec je tu Katie Holmes, která se umí jenom divit. Není to úplný odpad, ale na jednu hvězdu se mi to taky nezdá.

plakát

Panenka z pekla (2014) (TV film) 

Slabý příběh, slabé vraždy bez pachatele a k tomu jedna ošklivá panenka, vlastně se mi v tomhle filmu zdají oškliví všichni.

plakát

Noc hrůzy (2011) 

Film s upírem může být buď úplná senzace nebo úplná sračka, nic mezi tím. Tady se bohužel stalo to, že filmu schází jakékoliv napětí, psychologie postav, či nějaká aspoň malá gradace. Je to slátanina, která prostě staví na tom - je tu upír a všichni se z toho po..rte. Přiznám se, že jsem zatím neviděl ani slavného Draculu s Garym Oldmanem, ale tohle je jednoduše srágora.