Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Dokumentární

Recenze (6 462)

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

"Jsou vymírajícím druhem žebrajícím o vzkříšení." Budu-li někdy něčím takovým, tak rozhodně nepoletím v hyperspánku na Origae 6 a užiju si poslední chvíle na Zemi rozmontováním robotů. Ale abych se vrátil na kosmickou loď, tak jsem tam našel posádku vhodnou spíše k sežrání než k zábavě. Patrně proto mě nedojímal jejich zmenšující se počet ani výkřiky hrůzy. Bylo mi prostě jedno, jestli někdo přežije. Mě bavila pouze navštívená planeta, intelektuálské rozhovory robotů a částečně taky hladové potvůrky. Rád bych si nyní zaspoileroval závěr, který mne donutil nevěřícně kroutit hlavou, ale neudělám to, jelikož k tomu nemám souhlas nadřízeného nebo stejně postaveného důstojníka.

plakát

Modlitba lovce (2017) 

"Každá holka potřebuje tátu. I když je to kretén." Zabijáků, kteří nejsou schopni zabít svou oběť, už kdysi dávno bývaly plné regály videopůjčoven. Ty filmy bylo poměrně těžké od sebe odlišit a Modlitba lovce by se mezi nimi v pohodě ztratila v řadě 23, sloupec R, tři metry nad zemí. Proč tedy tento snímek nenakopu do řiti a nespláchnu ho do odpadu? Asi proto, že mám slabost pro zákeřnou zabijačku Dani a taky proto, že se mi to závěrečné zúčtování na večírku celkem líbilo.

plakát

Černá listina - Architekt (č. 107) (2017) (epizoda) 

"Praly se o mě tři agentury, aby mi se mnou uzavřely dohodu dřív, než mi tvá holka přečetla práva." Elise, vlastně teď už Janet, byla skvělá a její špičkování s Aramem i se Samar se mi líbilo. Taky mě docela zaujal Architekt, protože měl charisma, schopnosti a věděl přesně, co a jak má udělat. Navíc mě bavil malíř a vydírání s obrazem. Jen chudák Red právě přišel o koule a nemá si co podrbat. Já jsem mu to říkal, aby neuklízel uklízečku.

plakát

Černá listina - Isabella Stone (č. 34) (2017) (epizoda) 

"Nechci Vás zastřelit. Jen potřebuju, abyste zůstala zticha, až Vás Charlotte bude škrtit." Isabella Stone měla charisma a do Redovy organizace zaťala své zoubky opravdu ostře, ale Red nám s ubývajícími penězi nějak ztrácí i smysl pro humor. Sice si celkem slušně zašaškoval s francouzskými policisty, ale já od něj očekávám víc.

plakát

Černá listina - Natalie Luca (č. 184) (2017) (epizoda) 

"To, proč mezi nejobávanější božstva patřili původci epidemií, mělo svůj důvod." Tomu rozumím, ale úplně nechápu důvod, proč se vyšplhala na Redově seznamu až na č. 184 chudák nemocná holka a ne ti, kteří ji využívali. Někdy mi to bude vysvětlit. Nicméně samotný příběh lásky Tyfové Mary k Tyfovému Larrymu mě moc nebavil. O dost lepší bylo naštvání Samar ohledně Aramova platu. To bylo k popukání. A Tomův návrat k adrenalinu mě taky potěšil.

plakát

Černá listina - Harém (č. 102) (2017) (epizoda) 

"Vaše prachy jsou čistší než historie prohlížeče jeptišky." Jenže tyto peníze brzy nebudou, takže někdo vyhlásil Redovi válku. Jenže kdo? Mám nejasné tušení, že fouká od lesa, kde nekvalitně odvedl práci, ale to se asi brzy dozvíme. Jinak tady šlo o Harem a k tomu mohu poznamenat jen to, že pět slušně vypadajících gangsterek rozhodně mělo předvést žhavější podívanou.

plakát

Černá listina - Prognostik (č. 163) (2017) (epizoda) 

"Pět litrů krve na bílém koberci. Když jste skončili ... ani kapka." Předtuchy nebyly špatné, ale o to tu nešlo. Dokonce tu nešlo ani o kobaltové doly. Šlo tu o pomstu a náhradu za pana Kaplana. Proto se jeden šmejd setkal se stvořitelem a Red získal nové drzé zaměstnance. Přeju mu to, ale nijak zvlášť mě to nepobavilo.

plakát

Černá listina - Lipetova rybárna (č. 111) (2017) (epizoda) 

"Miluju tuhle zemi, beru svou velmi velmi práci vážně. Pokud jsem něčím vinen, tak ... svým vkusem na ženy." Aramova obhajoba byla zábavně trapná a jeho nová láska je jasným důkazem toho, že chlapi si vybírají pořád stejně. To je ale Aramova věc. My tu máme Mossad operující na americkém území a Redovo vydírání budoucího prezidenta, což mě obojí bavilo.

plakát

Černá listina - Dr. Adrian Shaw (č. 98): Dokončení (2016) (epizoda) 

"Tenhle barák neexistuje. To znamená, že tu nejste a nikdy jste nebyl." Obecně nesnáším podobná místa, kde nikdo nemá žádná práva, ale když jich využívá i evidentně poctivý agent Ressler, tak bych patrně mohl vytvořit seznam lidí, kteří by si je zasloužili navštívit. Svět by hned byl lepší. Ale vraťme se ke Kirkovi, protože já úplně nerozumím rozdílu mezi být mrtvý a být pryč. Jen doufám, že už to tak zůstane. A taky doufám, že se jednou dozvím, co Red pošeptal Kirkovi do ouška.

plakát

Černá listina - Dr. Adrian Shaw (č. 98) (2016) (epizoda) 

"Doktore Rayburne, někdo je někde nemocný a potřebuje Vás." Nikdo se neumí rozloučit tak jedinečně jako Red. A taky si nikdo nedokáže lépe zašpásovat s agentkou Navabiovou o letním divadle Mossadu či aerobicu. A Máše snad už došlo, že je spíš Liz. Bavil mě i Koroner, dělo se toho zkrátka hodně a to je dobře.