Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

Amerika hledá topmodelku (2003) (pořad) odpad!

Taky někoho hledám....někoho, kdo by tvůrce těchto otřesností poslal do trestanecké kolonie Pomalá smrt.

plakát

Avatar (2009) odpad!

Vykradená Mayovka v kombinaci s náměty ekošlehačů a sladkým hepáčem. Chybí jen záchrana velryb a ozónu. Upoutávka měla znít : Film má za účel předvést špičkové vizuální zpracování ve 3D ale bohužel to bylo tak drahý, že se producent nezmohl na pořádného scénáristu a tak to sepsala banda dutohlavců. Obsah je tak nablblý, že si těsně před začátkem dojděte na WC. Slabší povahy si totiž pustí do kaťat - radostí, dojetím…nudou. Áááále co, hlavně že toho je hodně a má to ty epesní efekty. A opovažte se to zkritizovat….vy blbečci, co po nás chcete aby měl film děj.

plakát

Český slavík Mattoni 2016 (2016) (pořad) 

Jedna za Lukáše Krpálka, druhá za Ondřeje Sokola a třetí za Ortel. Kadel toho slavíka se mi zdá dostane i po smrti. Navrhuji, aby se už uděloval zlatý bažant. Také gratuluji Haně Zaňákové. Poslouchal jsem vysílání pro Romy na Radiožurnálu a jsem fascinován hudebností tohoto etnika, jehož je Lucie vrcholem. Jděte s tímto tam, kam slunce nesvítí (a Londýn tím rozhodně nemyslím). My jsme ale národ konzerv. Nestačí, že v nich máme jídlo, my musíme v nich mít úplně všechno. Možná by nebylo marný mít konzervu i ve státním znaku.

plakát

Fakta Barbory Tachecí (2009) (pořad) odpad!

Pouze přivázán k židli a víčka vyztužená párátkama. Barbora Šílecí.....už nikdy. Dejte ji zase do rozhlasu - vysílání pro Ugandu.

plakát

Hrad z písku (1974) 

Marně to sháním a prd. Poraďte někdo nebo nabídněte...platím hotově v bankovkách (korunových).

plakát

Jak se ševcem šili čerti (1975) (TV film) 

Efekty a mulisy – kulisy. Tady je vidět, že i bez toho se dá vytvořit pořádná pohádka, když scénárista nemá vymazanou kebuli, je trochu slušná režie a postavy hrají herci. „Čert vás vem, nově točené výpravné debilní pohádky, čert vás vem.“

plakát

Kameňák 3 (2005) odpad!

Aštare Šerane vodvez mne vodsud. Slibuju, že přestanu kouřit, chlastat a rvát se klobásama, abych neměl hrubý vibrace a ty mně mohl vzít spolu s vrabcema na svou kosmickou loď. Zde bych prosil provést výmaz veškerých vzpomínek na tento film – stupidní rádobyfrky, ještě mizerně podané a pospojované v utahaný nudný nesourodý děj vlastně neděj. Přísahám Ti Aštare, že jsem se ani jednou nezasmál jen jsem zíral…až do konce. A to byla chyba. Ponechej mi v mysli pouze jednu vzpomínku na toto dílo – Nekoukat. Díky. Pak mne vrať zpátky.

plakát

Kobra 11 (1996) (seriál) odpad!

Bobra…no, nazdar. Šmír Kejchán je opravdu nesmrtelnej. Těším se na poslední část …Asi ho odveze ohnivý vůz do nebes jako Eliáše…ále houby, určitě to bude auťák pomalovanej debilníma plamenama (viz zákaz z Gran Torino)…a asi to bude Baworák (bez tralaláčku a pumpek).

plakát

Krakatit (1948) 

Když mám depresi a chci vidět, jak je na tom ještě někdo hůř, pustím si tento film. Poselství, varování světu „atakdále“ samozřejmě ano. Mistrovsky převedená předloha na plátno - černobílý film, který umocňuje ponurý, temný příběh s nadčasovým tématem a skvělé herecké výkony Karla Högera, potvory princezny Florence Marly a dalších, dokáže přebít mizernou náladu. Nechci se tu rozplývat a papouškovat, to co už napsali jiní fandové tohoto filmu. Dávám „sto bodou“.