Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

Český slavík Mattoni 2016 (2016) (pořad) 

Jedna za Lukáše Krpálka, druhá za Ondřeje Sokola a třetí za Ortel. Kadel toho slavíka se mi zdá dostane i po smrti. Navrhuji, aby se už uděloval zlatý bažant. Také gratuluji Haně Zaňákové. Poslouchal jsem vysílání pro Romy na Radiožurnálu a jsem fascinován hudebností tohoto etnika, jehož je Lucie vrcholem. Jděte s tímto tam, kam slunce nesvítí (a Londýn tím rozhodně nemyslím). My jsme ale národ konzerv. Nestačí, že v nich máme jídlo, my musíme v nich mít úplně všechno. Možná by nebylo marný mít konzervu i ve státním znaku.

plakát

Kriminálka Kolín (1999) (seriál) 

Bukvicálka Šulín - Es ist die Armut herren direktoren.

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) 

By mě docela zajímalo, co ty lidi z Asylumu hulej - musím to vidět. Ještě by mohli natočit Sharknami a Crocotřesení.

plakát

Siska (1998) (seriál) odpad!

Slizka - prima německý žrádlo.

plakát

Skyfall (2012) 

Buldok versus homoděj, který místo řácké masírky plácá agenta po kolínku (tedy zpočátku). K tomu ponurá atmosféra a labužo počasí ve Skotsku. Výborně Mendesi a taktéž Šaviére (ten tedy má na ty magory grif). Ano, ano…Danieli, ty taky…Sehr gut. Všecko za pět (ale jako v Rusku). Cintát z filmu (u toho hnusného baráku) - M : „JežíšiKriste. Nedivím se, že jste se sem nikdy nevrátil.“ Doporučuji český dabing – jako vždy dobrý Dvořák kombinaci s výborným přibuznělým - pardon, pouze hlasem - Ivana Trojana.

plakát

Varan vs. Kobra (2005) (TV film) 

Ach....Čuran hledá Bobra....a k tomu pampeliškový víno....čeho já se ještě dočkám. Jednu za Majkla (kdežepak jen je Měsíc 44).

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Jen heslovitě. Byl jsem tam (na tom v kině). Komprimovaný pán prstenů (šmarja, to byla fuška, ojojoj). Sněhurka herecky i rolí děs. Nejni hezčí než královna - zrcadlo někdo namazal. Ale pořád lépe než nápis, který jsem kdysi dávno četl v pochybné čtvrti " Sněhurka je negr ". I když černoška by byla alespoň originální. A za co štyry....za Havranku ....výborně Charlize.

plakát

Muž v ohni (2004) 

Jo, to by šlo. Hvězdička dolů za sjetou kameru a střihy.

plakát

Amerika hledá topmodelku (2003) (pořad) odpad!

Taky někoho hledám....někoho, kdo by tvůrce těchto otřesností poslal do trestanecké kolonie Pomalá smrt.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) odpad!

P – perverznost; R – rozklad; O – onanie (duševní); S – slabomyslnost; T – trapnost; Ř – řiťopropad; E – ekl; N – nemám slov; O – obludnost