Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (407)

plakát

Vinyl (2016) (seriál) 

Neuvěřitelně skvělý seriál plný výborné hudby a úžasných charakterů. Bavil mě každý díl a rozhodně chci další!!

plakát

Black Mass: Špinavá hra (2015) 

Asi je chyba ve mně, nebo jsem viděla už spoustu podobných filmů, aneb bastard kam se podíváš. Jediné co film drží nad vodou, je Johny Depp. Pouze jeho výkon stojí za zmínku, ostatní slabší průměr. Nicméně, pokaždé když byl v záběru jsem pohledem loudila jenom do jeho očí, které byly naprosto šílené. Black Mass je pro mě menším zklamáním, zdlouhavá gangsterka, ve které čekáte, že vás děj konečně strhne a ono ne. Nestrhne.

plakát

Bojovník (2015) 

Jo, bylo zde pár klišé o vzestupu a pádu a tak pořád dokola, ale mně to zase tak nevadilo. Naprosto mě fascinuje Gyllenhaalova fyzická proměna - všechna čest! Ten chlap dokáže zahrát naprosto všechno, o tom prostě nepochybuji. Jasně, film není jen o hercích, ale výborný herec je podle mě polovina úspěchu. Na druhou stranu zde mohlo být věnováno více prostoru smrti jeho ženy. Ale i přesto je pro mě Southpaw velmi dobrý film s úžasnou hudbou, ta byla opravdu skvělá a výborně podtrhovala děj.

plakát

Everest (2015) 

V hlavní roli Everest, a to doslova. Ani jeden herec nedostal dostatek prostoru. Což mě teda mrzí, protože žádní béčkoví herci to opravdu nebyli. No, čekala jsem víc napětí, takže za mě poměrně zklamání. Jasně, epilog super a příběhy podle skutečných událostí jsou vždy zvláštní kategorií, ale prostě nemůžu hodnotit víc, než jako lepší průměr.

plakát

Léto k nepřežití: První den v táboře (2015) (seriál) 

Čtyřicátníci hrají puberťáky. Jak by něco takového mohlo být nudné? Naprosto odlišný druh humoru, který si buď zamilujete nebo ho budete nenávidět - nic mezi tím. Já se přikláním k první možnosti a všech 8 dílů mě dokonale pobavilo. Někdy mě až překvapovala více než skvělá návaznost na film. Za mě super, chtělo by to víc takových šíleností.

plakát

Mr. Robot (2015) (seriál) 

Mr. Robot předčil moje očekávání! Elliot je neskutečně zajímavá postava, jeho myšlenky a vnitřní boje mě fascinují. Hudba a kamera super, prostředí jakbysmet, charaktery taky výborné a nechyběl ani parádní mindfuck. Spokojenost na 110%.

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Masterpiece.

plakát

Osmý smysl (2015) (seriál) 

Mám ráda složité seriály. Takže se mi Sense8 líbilo, občas mě sice nudily zdlouhavé dialogy a oobrovská moudra o životě a je taky docela škoda, že se to celé nerozjelo už dříve, ale jinak skvěle propracovaný seriál s dobrou hudbou. A hlavně neuvěřitelně originálním námětem.

plakát

Room (2015) 

Něco úžasného.