Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (407)

plakát

Glee (2009) (seriál) 

Přijde mi to absolutně bez smyslu. Nemám ráda filmy, nebo seriály o střední škole. Humor, zápletky i vztahy jsou laciné. Někdy se tam objeví dobrá písnička, která stojí za to, ale to jen málokdy. Jediné co mě na tomto seriálu baví je vždy ostrá Sue.

plakát

Cherrybomb (2009) 

Poutavý příběh o trojici mladých lidí. Nejdříve se zdálo, že půjde jen o předhánění se Luka s Malachym o to, kdo získá Michelle. Mě ale mnohem víc zajímal osobní příběh Luka, jeho vztah s otcem a bratrem, jeho životní situace a celkově jeho charakter. Mám v oblibě prosté filmy se skvělým prostředím, tudíž mě Cherrybomb potěšil. Robert Sheenan a Rupert Grint jsou opravdu skvělí, mladí herci, které čeká určitě dlouhá kariéra. A nedokážu si představit nic lepšího, než když vám super film podtrhuje úžasná hudba.

plakát

Imaginárium Dr. Parnasse (2009) 

Herecké obsazení je na dost vysoké úrovni, ale pro mě jsou ty fantastické filmy, jako španělská vesnice. Nikdy mě nedostanou na kolena. Ani teď se tomu tak (bohužel) nestalo.

plakát

Katka (2009) 

Vynikají dokument, který bere dech a zůstane vám v paměti pěkně dlouho. Heleno, klobouk dolů!

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Misfits. Jeden z nejlepších novodobých seriálů, jaké lze sledovat. Miluju jejich humor, jejich situace, jejich charaktery a všechno tohle je to podtrženo skvělou hudbou. Myslela jsem si, že 3. řada bude o ničem bez Nathana, ale předčilo to moje očekávání. Bavila jsem se skoro stejně, jako u předchozích dvou řad. Se 4. řadou už mám menší problémy, protože se opět změnily hl. postavy a mně nebaví si pořád zvykat na nové charaktery, ale prokousala jsem se tím a zrovna když už jsem si je začala více oblibovat, tak je konec řady. Takže teď budu trpělivě čekat, co přinese 5. řada.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Nijak originální děj, ale perfektně jsem se u toho nasmála. Některé scény byly fakt špičkové! V téhle době, kdy je dobrých komedií opravdu málo je tohle jako poklad. Herci skvělí, hudba skvělá a situace ještě lepší. Jedna z nejlepších komedií poslední doby.

plakát

Pravá blondýnka 3 (2009) odpad!

Ano, režisér umí natáčet samé takové "veledíla".