Reklama

Reklama

Nejlepší přátelé Luke a Malachy si konečně mohou začít užívat léto. Avšak když se do města nečekaně přestěhuje krásná Michelle, ze dvou kamarádů se stanou úhlavní nepřátelé. Michelle se nudí, a tak se baví tím, jak oba mladíci soutěží o její srdce. Díky tomu se původně prázdniny plné relaxace mění v divokou jízdu, kde alkohol teče proudem, drogy mění realitu, sex je hrou a soutěž končí smrtí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Žádná divoká jízda, o který se píše v oficiálnim textu distributora, se nekonala. Spíš mi to přišlo jako dost nudná a pomalá vycházka s chovancema nějaký psychiatrický léčebny. Zrzoun z Heryho Potrata a jeho kudrnatej kámoš se zamilujou do nějaký pipky a začnou se kvůli ní chovat jako úplný idioti. Celou dobu to smrdí nějakym velkym průserem a k tomu průseru úplně na konci taky dojde. No aspoň je film docela krátkej. 40% ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Dobrý film na téma "jak si dojebat život během pěti vteřin". Dobrá hudba, kamera, docela neokoukaný vývoj událostí. Překvapil mě Rupert Grint, který ukazuje, že ze škatulky Harry Potter se dokáže v pohodě vyhrabat ven. Líbila se mi ta prosvítající sociálněkritická hořkost, inu země původu se nezapře. Na druhou stranu mě štvalo několik do očí bijících nelogičností, jako třeba nesmyslná autonehoda (Grint mohl přeci kdykoliv zastavit) nebo chybějící hudba na oné megapárty. Celkově docela příjemná teenagerovina, až na to, že toho týpka z Misfits jsem měl celou dobu chut pořádně skopat :). ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Ron Weasley z Harryho Pottera a Nathan z Misfits = hlavní tahák tohoto filmu a také důvod, proč jsem si ho pustil. Bylo zajímavé sledovat tuto dvojku také v jiných rolích, než jsem na ně byl zvyklý. A musím říci, že to nebyl zas až takový propadák. Klasický příběh o dospívání a věcmi s tím spojenými (problémy s rodiči, alkohol, drogy, láska,...). Jejich duo mě bavilo. Avšak to, co bylo důvodem zhlédnutí tohoto filmu, se bohužel ukázalo jako jediný důvod, proč tento film vidět až do konce. Tudíž slabší 2* ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

První dojem po skončení filmu? Takový fakany bych doma fakt nechtěla. Nutno říct, že Rupert Grint i Robert Sheehan válí, oba dokázali ze své role dostat hodně. Škoda, že celé to téma "zkažené mládeže" je až moc přitažené za vlasy a nafouknuté do neuvěřitelných rozměrů. Kladné body naopak za výbornou hudbu a syrovou kameru. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem měl zase od začátku pocit spokojenosti, protože tenhle formální styl je něco, co je mi opravdu velmi blízké. Jak už tomu u takovýchto vizuálních nátěrů bývá, příběh není zrovna hanekenovský, nicméně dialogy jsou velice slušné a závěrečné rozuzlení přinejmenším uspokojivé. Za posledních pár let je to již několikátý přírůstek do kategorie teenagerských dramat, na která mají Britové prostě čuch a dokáží je točit vkusně a zároveň velmi atraktivně. Výborný soundtrack se stává již povinností a v tuto chvíli nedovedu odhadnout, jak dlouho mě filmy na podobná témata přestanou bavit :)) Prostě to má švih a šarm :)) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Rupert Grint (Malachy) údajne hovoril o scéne plnej sexu zdržanlivo, no nevadilo mu to ak videl túto scénu spolu so svojimi rodičmi na DVD ukážke. (Flipper)

Reklama

Reklama