Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (8)

plakát

Zoufalé ženy dělají zoufalé věci (2018) odpad!

Dá se shrnout následovně: "Nesympatická "anorektická" alkoholička, neustále naříkající na svou tlustou postavu a život celkově (neustále reptající na samotu i přesto, že má podporující rodinu, věrnou kamarádku a vlastního syna), hledá své největší štěstí pouze a jen v mužích, za každou cenu..." Koho tohle zaujme, podívá se rád...

plakát

Monstrum (2008) odpad!

Tak na tento "skvost" jsem před časem narazila zcela náhodou v TV. Ještě teď si trhám vlasy hrůzou. Tento film mě opravdu vyděsil. Ale v tom smyslu, že se něco takového vůbec mohlo natočit.

plakát

Pokrevní bratři (1999) 

Pro mě srdcová záležitost. Film, kde díry ve scénáři hravě vyplní snůška nadávek a přitom dané dílo stále neztrácí na kvalitě. Přesně takové Svaté by bylo potřeba i v reálném životě. And shepards we shall be, for Thee, my Lord, for Thee. Power hath descended forth from Thy hand, that our feet may swiftly carry out Thy command. So we shall flow a river forth to Thee and teeming with souls shall it ever be. In Nomine Patri, Et Filii, Et Spiritus Sancti.

plakát

Beneath the Dark (2010) 

Ihned po uplynutí prvních minut mi bylo tak trochu jasné, v čem bude ten zásadní „háček“ v zápletce. Během sledování vás několikrát napadne, jestli by nebylo rozumnější si raději znova pustit Vacancy (2007) nebo Identity (2003) kde je taktéž ta „záhadná motelová atmosféra“, a mě osobně držela u obrazovky zpočátku pouze pomyslná hra Spočti a uhodni, kolikrát se za ten večer pan Stewart svlékne a zase oblékne. Nicméně během filmu se objeví tolik nezodpovězených otázek, že si na to rozuzlení budete chtít počkat. Konečná scéna s na pozadí hrající Chameleons se u mě nedá hodnotit méně než ****.

plakát

The Collection (2012) 

Arkin O'Brian, muž necítící bolest. Sběratel, sadisticky zaměřený muž v černé masce. Oba se opět vracejí na scénu. No což naplat, ta krvavá procházka baráčkem svých zaměstnavatelů byla minule Arkinovi málo, nyní se vrací na návštěvu do samotného hnízdečka pana Sběratele, aby zavzpomínal na staré zlé časy. Ale muselo mu být ihned jasné, že ho na přivítanou nečekají čaj a sušenky a pokud se i tentokrát nechce vrátit do své oblíbené červené bedýnky a hodlá mezitím i někoho zachránit, bude se muset opravdu snažit... Dále snad jen prozradím, že finálová rvačka Arkin/Collector opravdu stojí za to a konec ve stylu slowmotion na mě udělal velký dojem. Uvidíte, že i taková obyčejná ženská umí zachránit mužskýho a nemusí to být vždy naopak. S radostí uvítám další pokračování...

plakát

The Collector (2009) 

Tak tento zlodě...ehm, řemeslník, snad nosí náhradní krevní transfuze po kapsách :) To byla jedna z mnoha poznámek, ke kterým jsem během sledování tohoto trochu drsnějšího snímku dospěla. Arkin O'Brian, zprvu naprosto nesympatická postava, které však začnete během sledování filmu fandit. Místo toho aby dům, který již jiný zločinec obsadil, on naopak urychleně opustil, se Arkin rozhodne zůstat a jeho tyranizované majitele (včetně jednoho domácího mazlíčka) zachránit. Sice ne zrovna úspěšně, ale i snaha se cení. Shrnuto za ten jeden večer, během své prohlídky domem plným pastí ztratí hlavní hrdina obuv, pochroumá si ruce, podstoupí zubařskou prohlídku, do oka si na památku zapíchne háček na ryby, trochu si proděraví záda, do bříška mu vleze pár švábích kamarádů, ale on se stále nevzdává, tedy až do chvíle, kdy jej srazí na pomoc přijíždějící policie. (A tomu říkám den blbec.) Pokud vás zajímá, jaká brutální kouzla s červeným kufrem provozuje ve volném čase kouzelník z Magie kouzla zbavená, nebo jak se dá nejefektivněji ukrást Kámen mudrců z domu zaměstnavatele, doporučuji vám zhlédnout tento film. Já se u tohoto filmu náramně pobavila. U tohoto snímku se s trochou fantazie i v takových gore scénách i nějaký ten humor najde.