Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Akční

Recenze (43)

plakát

Spravedlivý Bohumil (1998) (TV film) 

Nejdu sem psát recenzí. Spíš hledám někoho, kdo si to pamatuje jako já... když jsem byla dítě, tak jsem tuto pohádku viděla a nemohla z ní spát. Hrozna, posedlá princezna, co cupuje každého, kdo vejde k ní do kaple. Právě si to pamatuji takhle...Jak ti vojáci každé ráno přišli a byla tam totální spoušť. Nemohla jsem z toho spát. Teď nedávno, jsme na to koukali s babičkou a jediná děsivá scéna tam byla, když tam její zachránce přišel s křídou, lehl si do rakve a ona byla vysvobozena.. zůstali jsme na to koukat, poněvadž si to pamatujeme jinak. Vybavují si, jak se u ní střídali zachránci a ona je cupovala. Kdežto teď, to tam vůbec nebylo. Proto se ptám, zda si to takhle vybavuje i někdo jiný? :D

plakát

Oculus (2013) 

Tenhle film stál za to. Nedá mi spát ještě teď .. Sama jsem potom byla zmatená, jak jsem přemýšlela nad filmem. Povedlo se to, ale znovu to vidět nepotřebuji. Mrazí mě ještě teď.

plakát

P!nk Live v Melbourne (2013) (koncert) 

Tohle je prostě nejlepší ženská na světě :) .. Rok od roku je lepší a šílenější .. Proto je tak oblíbená :)

plakát

Lidská stonožka 2 (2011) odpad!

Ten, co to vymyslel musel bejt fakt hodně narušenej. Není možný, aby něco takovýho vymyslel normální člověk .. Ať se jde radši léčit a nevymýšlí hovadiny ;)

plakát

Díky za ty dary (2012) 

Jedinej, kdo tam nebyl "trapnej" byla P!nk .. kdyby tam nebyla .. už bych to asi po půl hodině vzdala ;)

plakát

Kvílení (2010) 

Tento film se vůbec nemusel točit. Nevím k čemu to je, protože ti co měli Allana rádi, tak si kvílení přečetli sami a nepotřebovali se dívat na film, kde jde jen o předčítání této knihy. Tohle natáčení bylo z mého pohledu ztráta času.. Nedozvěděli jsme se tam nic nového, vše se ví už z knihy a proto je také možné, že většina u tohohle filmu usne..

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Existuje někdo, kdo nemá rád Přátelé? Tenhle seriál si můžete pustit kdykoli. Ať už je vám mizerně nebo fajn, vaši náladu vylepší vždy tenhle seriál. Hlavně je to i o tom, že tihle ,,Přátelé" si museli sednout ne jen v herectví. Zkuste něco točit tolik let s lidmi, co se nenávidí.. To nejde... Tihle lidi, si museli prostě sednout :)

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Nejroztomilejší je Robin s Barneym. Spolu jsou nejlepší. Ted je fajn romantik i když to někdy trochu přehání. Celej seriál, každej díl je fajn. Je to vtipný, smutný, vážný, romantický... lidi jsou hysterický, milý, zlý, vtipný .. prostě ten seriál má vše, co má mít. Teď jen čekat, jak to celé skončí :)

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Charlize Theron předvedla zase skvělý výkon. Do tohohle filmu obsadili samé hvězdy.. Kristen s Chrisem odvedli úžasnou práci.. Ale do kapsy je šoupla Charlize. Celý film byl zajímavý.. samozřejmě bylo jasné, že dobro zvítězí nad zlem, ale bylo to napínavé. Kristen v roli Sněhurky.. umíte si představit jinou herečku? Ta role jí prostě patří.. a lovec? Nádhera, skvělý.. Super výkony :)

plakát

Tajemné okno (2004) 

V okamžiku, kdy si Johnny nasadí svůj klobouk, je už vše jasné! On je vlastní postava. Myslím si, že nikoho tak skvělýho jako je Johnny by na tu roli nenašli. Zahraje opravdu vše a přesvědčivě. Nejlepší scéna je, když to vše docvakne jeho bývalé ženě a ona se naivně vrací do jeho domu. Co si myslela? Že mu pomůže? .. Těžko.. Dopadlo to tak, jak to měl v plánu.