Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (270)

plakát

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994) 

Pulp Fiction: Historky z podsvětí je film, který mě nějak zvlášť nezaujal. Sice je to film nabitý vynikajícími herci, ale je naprosto průměrný.

plakát

Argo (2012) 

Vzletí nebo ne? Byl jsem napnutej jako kšandy, ale to bylo asi to jediné co mi z celého filmu utkvělo v paměti. Neskutečné je, že se to vážně stalo, ale to tu nehodnotíme, hodnotíme filmy a tento byl naprosto průměrný.

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Film Hvězdy nám nepřály ve mě vyvolal pocit, konkurující pocitu, který ve mě vyvolaly takové pecky jako Než si pro nás příjde a Nedotknutelní a proto nemohu jinak než 5 hvězd.

plakát

Luther (2010) (seriál) 

Idris Elba je borec!! Idris Elba jako John Luther je megaborec!!! Všechny díly byly naprosto špičkové a úvodní song?? Massive Attack - Paradise Circus .. Po zhlédnutí tohoto seriálu mi naběhne vždycky husí kůže, když ho slyším. No a NESMÍM opomenout Alice!! Bez té by Luther nebyl Luther.

plakát

Kdo přežije - Austrálie (2001) (série) 

Kdo přežije: Co všechno vyhraje Colby!?! Oblíbenec a sympaťák: Colby Vítěz: Přál jsem to Colbymu!! - COLBY COMMENT :D

plakát

Zkrat (2011) 

Další důkaz toho, že kvalitní režie a vynikající herecké obsazení nejsou vše!! Naprosto ubíjející nuda.

plakát

Kdo neskáče, není Čech (2015) (seriál) 

Díky tomu, že znám hráče z FK Středokluky, tak mě tento seriál i celkem zajímal, ale neznat je, tak bych vydržel maximálně 2-3 díly.

plakát

Žiješ jenom dvakrát (1967) 

První Bond, který mě vážně vůbec nebavil. Jasně James je v každém filmu hodně na ženský, ale v tomhle filmu mi přišel spíš jako sexuální loudil, než jako agent 007. Nejúsměvnější na celém filmu byla změna z Bonda na rákosníka.

plakát

Spalovač mrtvol (1968) 

Toto dílo jsem viděl zatím pouze jednou a zanechalo ve mě velice smíšené pocity. Na jednu stranu geniální psycho horor s výborným Rudolfem Hrušínským a na stranu druhou ujetá úchylárna s výborným Rudolfem Hrušínským. Prozatím dám tři hvězdy, ale asi jsem ještě ke Spalovači mrtvol neřekl poslední slovo.