Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (130)

plakát

Tahle země není pro starý (2007) 

Precizně natočené. Krásná kamera, herecké trio Bardem Brolin Jones stojí za poklonu, některé scény nemůžu dostat z hlavy. Film, který se každému nemusí líbit díky svojí syrovosti, krutosti, absenci hudby a některými dialogy a monology bez děje. Pro mě je právě tohle tím, co z filmu dělá jeden z mých nejoblíbenějších. To, že dostal Oscara je takový malý bonus, protože i bez něj patří mezi nejlepší thrillery co kdy byli natočeny. Coenové v nejlepší formě.

plakát

Simpsonovi ve filmu (2007) 

Humor pořád stejný, děj příjemný, bavil jsem se asi jako u každého dílu :)

plakát

Terminál (2004) 

Líp to asi natočit nešlo, ale na plný počet to opravdu nemá. Hezký film :)

plakát

A.I. Umělá inteligence (2001) 

Netušil jsem o čem to vlastně bude, a děj mě velice příjemně překvapil. Spielberg jen dokázal, že na Sci-fi je opravdový machr. Víc podobných filmů :)

plakát

Legenda o slavném návratu (2000) 

Krásný film, úžasná atmosféra a kouzlo golfu. Na zvednutí nálady je tohle opravdu výborný výběr. Matt Damon a Will Smith hrají opravdu bezvadně. Pro mě se Will do těchto typů rolí hodí víc, než do akčňáků. Nejlepší Redfordův snímek.

plakát

Hunger Games (2012) 

Byl jsem zvědavý, knihu jsem nečetl, takže jsem o příběhu nevěděl skoro nic. Čekal jsem atmosféru ve stylu predátora, místo toho se mi dostalo zabíjení ve stylu Harryho Pottera. Zklamání.

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) 

Nejlepší akční film, nejlepší bitky, úžasná kamera a snad žádná hluchá místa. Matt Damon se pro tuhle roli narodil. James Bond by dostal na prdel.

plakát

Podfu(c)k (2000) 

Miluju Richieho filmy a mezi jeho díly je pro mě tenhle nejlepší. Skvělý scénář a hlášky, výborná hudba a dobrý humor. A Brad Pitt řádí.