Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Ten seriál je prostě vysněný sen všech, co milují fantasy. Mnoho dílů překoná i mnoho filmů. Díl: The Battle of bastards je symfonie, dokonalost.

Přátelé

Přátelé (1994)

Zrovna nedávno jsem viděl díl, jak měl Joey kýlu a neměl zdravotní pojištění(díl nevím)...no brečel jsem smíchy a měl křeče. Taková koncentrace bránici ničících dílů..prostě tenhle seriál je dokonalý i po stém zhlédnutí. Miluju ten seriál a mezi komediálními absolutní špička.

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Od první až po čtvrtou sérii naprosté blaho. Dokonce bych řekl, že 4. série je grandiózní a skvěle sjednocuje všechny série promyšleným příběhem. To jak pracuje režie: atmosféra, kamerové záběry, samozřejmě i práce scénáristů a herců, to vše je to nejlepší ze světa seriálů a filmů. 10/10.

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Charlie to zahrál tak skvěle, protože on to nehrál. :)) Díly s nudným Kačerem nesleduji.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Staré díly, božské díly. Některé nové už nemají šťávu....no upřímně některé stojí za vyliž prdel. :/ Tudíž musím jít s hodnocením dolů. 4 jen ze slušnosti a úctě k určitým dílům.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Točit tak kvalitní díly při tom neuvěřitelném počtu dílů je genialita.

Westworld

Westworld (2016)

Za konec druhé série jasných pět. Další ze skvělých (sci-fi) seriálů HBO. Uživatel T2 asi hulí čobolskou trávu, protože vypotit, že děj nemá tempo a že to nemá gradaci..LOL. Jedině mě nebavil 8. díl 2.série..jinak paráda.

Dark

Dark (2017)

Tři série skvělého seriálu, skvělých herců a potřebného rozuzlení na závěr. Spletité osudy, které vtáhnou do světa seriálu Dark. Za mě výborná věc. Za emotivní konec 5*