Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (138)

plakát

Absolvent (1967) 

Musím říci, že průběh celého film má pár hluchých míst a působil na mě zdlouhavě a chvílemi jsem se nudil, ale za ten konec a soundtrack od Simon & Garfunkel nakonec místo tří *, dávám čtyři.

plakát

American Horror Story - Hotel (2015) (série) 

Po slabších Freakshow a Covenu je tady konečně AHS, které je schopno konkurovat Asylumu. Snad se to nepokazí. První dva díly ultimátní pecka.

plakát

Američan (2010) 

Určitě to není mainstreamový film pro každého a těžko se tenhle film hodnotí. Z počátku mě pomalé tempo vyhovovalo a trpělivě jsem čekal, kdy se začne něco dít, ale bohužel jsem se nedočkal a nic se nedělo. Když to shrnu - Clooney sedí v kavárně, Clooney leští zbraň, Clooney vrtá vrtačkou, Clooney dává zbraň do kufříku, Clooney leží v posteli, Clooney se prochází, Clooney jede v autě....což ze začátku fungovalo a takhle nějak asi vypadá opravdový život nájemného vraha, ale ve třičtvrtě filmu je to těžká nuda. Chvílemi jsem měl pocit, že můžu jít v klidu na záchod a o nic nepřijdu a opravdu bych nepřišel. Dvě hvězdičky za soft porno scény s Violante Placido, protože do této chvíle jsem neměl o existenci této bohyně nejmenší páru a za režisérovo odpoutání se od dnešního mainstreamového proudu, které se bohužel ukázalo jako nefungující.

plakát

Angel Heart (1987) 

De Niro je fakt pekelník :) Kdo to je ten Johny Favorite? Řiká si divák celý film a nakonci dostane takovou ránu, že se z ní těžce vzpamatovává.

plakát

Až na krev (2007) 

I´am the third reveletion!!!! Lewis předvádí opravdu neskutečný výkon a P.T. Anderson se definitivně řadí do mých top řežisérů. Jaké pocity budete mít u tohoto filmu? Vůbec ne příjemné a po jeho sledování se budete cítit tak vyčerpaní, že budete potřebovat iontový nápoj :)

plakát

Batman (1989) 

Dlouho jsem se rozmýšlel jestli dám 3 nebo 4 hvězdičky, ale prostě za famózního Nicholsona, ten strašný Keatonův účes, batmobil a Kim Basinger dávám 4*. Nicméně od Burtona jsem čekal lepší a ponurejší atmosféru...75%

plakát

Battle Royale (2000) 

Tak tohle je dobrej masakr,prostě legendary! Si pamatuju jak s tim přišel někdy před 5-ti lety možná víc spolužák na střední, hele znáte Battle Royale? Ne co to je? A daší měsíc nejelo v naší třídě nic jinýho než Battle Royale :D

plakát

Bez soucitu (2010) 

Travolta vyměnil pomádu za strojek bez nástavce a vystřílí celej čínskej gang, drží bazuku jako párátko, šňupe koks z vázy a neodpustí si ani vyfuckovat zbytek ansáblu. To můžu! Typická Bessonovka bez většího smyslu, ale baví docela dobře a svuj účel tedy splňuje. Morel má určitě navíc, Travolta už asi ne.65%

plakát

Bílý žár (1949) 

James Cagney tady hraje bouřlivého gangstera s matčiným komplexem. Pravděpodobně se jedná o jeho životní roli. Je tady nádherná femme fatale Virginia Mayo. Napětí v tomto noiru graduje od samého začátku a tíživá atmosféra je tady ještě více vystupňována výbornou hudnou Maxe Steinera. Zatím asi nejlepší noir, co jsem viděl.