Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (43)

plakát

Ray Donovan: The Movie (2022) 

SPOILER............................................................................ Všechno bych odpustil, všechno bych chápal. Ale to, že Micka nakonec zabije Bridget je absolutní výsměch. Scénárista jakoby přemýšlel, čím lidi šokovat a tak je šokoval úplnou blbostí. Takže ve chvíli, kdy to vypadá, že si Ray a Mick najdou k sobě cestu a zakopou válečnou sekeru do toho skočí ona a prostřelí mu chladnokrevně hlavu?... Ta co ještě předminulou sezonu nenáviděla násilí a nyní vyčítala tátovi, že je po Mickovi?... Fakt výsměch. Vůbec to nedává smysl. Zklamání. Od páté série to šlo dolů a bohužel to nic nezachránilo.

plakát

Kevin Hart: Let Me Explain (2013) 

Kevin je prostě un-fuckin-bellievable stand up komik... Jeden z nejlepších stand upů!

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

Pořád je to svým způsobem jedinečný typ filmu. Pořád je to špička... Ale zkrátka staré známé "jednička byla lepší". V některých částech filmu už to bylo celkem předvídatelné a děj Vás nějak neohromí... Ale jak říkám pořád to stojí za to.

plakát

Trainspotting (1996) 

Neuvěřitelná... C čková volovina... Nemůžete postavit celý film na tom, že to má nadčasovou pointu... Vypnul jsem to před koncem...

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Byl by to neuvřitelně vtipný a vkusný film, kdyby byl přesně o půlku kratší....To co dali do 3 hodin, mohli v pohodě vměstnat do hodiny a půl... Film má části, kde Vám hrozí dlouhý záchvat smíchu a místy si dáte nohu přes nohu a modlíte se, ať je to zas vtipné... BOhužel ke konci je těch nudných scén až moc... Nějaká ta pointa filmu, že si musíš jít za svým snem vytrácí po 45 minutách a zbytek je jen PAŘBA VE WALL STREET... Nicméně skvělý Leonardo...to se musí nechat.

plakát

Insidious 2 (2013) 

Je těžké neočekávat obrovský trhák pro někoho, kdo byl prvním dílem naprosto uchvácen. Insidious 1 pro mě byl a stále je největším hororem života. Dvojka už je bohužel ze slabšího soudka.... Nejprve KLADY: Wan ukázal, že zkrátka umí děsit lidi na překvapivých místech překvapivými způsoby. WAN JE STARÁ ŠKOLA! Filmy Insidious vás zkrátka vyděsí jinak než ostatní horory, klasické ohrané scénky tu nejsou. Je to napínavé psycho a fanoušek jedničky se nudit nebude..... ZÁPORY: jestliže jedniřka měla pomalejší začátek, tak dvojka se rozjíždí ještě pomaleji. Děs snad začíná snad až u půlky filmu. Od druhé poloviny to začíná nabírat grády a začínáte se lekat více a více. Čekání an tu druhou půlku je však na děs chudší... Co se týče samotného děsu, lekaček a tempa, tady hluboce zaostává za jedničkou. Zkrátka se prostě tolik bát nebudete... Není toho tolik... Další věc. Je tu méně duchů, méně jejich nevysvětlitelných a překvapivých útoků, místo toho tu máme rvačky Joshe, který se snaží zabít svou rodinu. Srovnáme-li to s jedničkou, kdy se snaží Elise v masce vymítat démona a celý barák se třese tak je to prostě nic moc... Dějově je to velmi pěkné, na druhou stranu cestování časem hodně lidem zamotá hlavu a myslím že to už je trochu moc...... Nakonec tedy nejde o nic, co by mě nadchlo a to nejsem žádný náročný puritán... Konec nechal otevřená dvířka úplně stejným způsobem jako jednička. Tak snad z toho bude něco pěkného.

plakát

Rivalové (2013) 

Všeobecně povedený film, který dokáže zaujmout i nefanoušky Formule 1. Chyběla mi v tom sice trochu napětí, ale to se dá překouknout. Každopádně nesouhlasím s jeho umístěním jako 3. nejlepší film vůbec. Tudíž lepší pozici než např. Kmotr apod... Je to sice dobrý film, ale nepatří mezi nejlepší.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Bohužel..ohrané trik a pouze zvukové lekačky. Vidět tenhle film doma, vypnu ho před pulkou..v kině mě udržovali zvukové výbuchy, kdy se neleknout nedalo...ohranný scénář, a snaha napodobit film insidious, ptáci a máma...

plakát

Michael Schumacher - Rudý baron (2011) (TV film) 

Takhle odfláknout dokument o jednom z nejfascinujících sportovcích historie, to je tragédie...Jediná pozitiva na dokumentu jsou samotný Šumi, tudíž samotný "scénář" ....bez záběrů ze závodů, bez dramatičnosti, bez přiblížení atmosféry při klíčových momentech ..pouhé vyprávění a záběry na šumiho a nějaké testovací jízdy .....