Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (20)

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Kino zážitek parádní, hodně naturalisticky pojaté, Charles Baudelaire by měl radost. Jinak Leo podal výkon na sošku, tak snad se dočká :) Chyběl tam moment překvapení, od začátku čekáte, kdy už konečně najde Hardyho.

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Konečně je tady nový Chuck Norris, který vykosí celý barák naspeedovaných šikmookých. Musím říct, že takové řezačky mě většinou nebaví, ale skvělá režie Vás vtáhne do děje a začnete Ramovi fandit a budete chtít vidět, jak všechny nepřátelé zneškodní. Slušné 4*

plakát

Zachraňte pana Bankse (2013) 

Pravdou je, že Hanks film opravdu táhne i E.Thompson zvládla svou roli P.L.Travers s grácií, ale jednoduše scénář, který je napsán tak, že mě ničím extra nezaujal a moc mi nechybělo ke spánku, děj mě za srdce nechytl.

plakát

Po zániku Země (2013) 

Opravdový filmový průměr, škoda, že Will se uchýlil k "takovému" filmu. Už druhý den po shlédnutí si na tento film ani nevzpomenete, není tam nic, co by Vás zaujalo či překvapilo. 50%

plakát

Ona (2013) 

Určitě musíme uznat originalitu, kterou tento film přinesl. Musím se přiznat, že i Joaquin mi v tomto snímku sedí, asi se našel v melancholických rolích. Asi jsem čekal trochu víc od konce, ale co už. Snad jen dodat, doufám, že se takové doby nedožijeme :-)

plakát

Noe (2014) 

Je pravda, že si vzal Darren velké sousto a pravdou je, že příběhem se pouze inspiroval, svych věcí si vymyslel dost, ale jednoznačně musím říct, že se s tím vypořádal dobře, opravdu podařený audiovizuál táhne celý film a o hereckých výkonech ani nemluvím, u Russella a Jennifer jsem si na takové výkony zvykl, ale je nutno uznat, že se z malé čarodějky Hermiony vyklubala velice dobrá herečka a čekám další dobré obsazování do TOP filmů. Jediný minus, že v konečném pohledu vyzněl Noe jako fanatik což je v kontextu Bible totální blbost. *Po druhém shlédnutí, kdy opadne požitek z audiovizuálu z kina musím ubrat z 4* na 3*.

plakát

Gravitace (2013) 

Tento film by opravdu neměli hodnotit lidé, kteří toto dílo neviděli ve 3D, nejsem velký fanda 3D, ale toto je přesně stvořený film u kterého si to užijete. Alfonso nezklamal a věřím v nějaké Oscary. Samozřejmě nesmrtelná Sandra Bullock byla i na mě trochu moc, ale to už byl jen drobný detail v jinak velmi povedeném díle.

plakát

Lásky čas (2013) 

Curtis po Lásce nebeské opět vytasil něco nového a zároveň zajímavého, opravdu pěkný počin, kdy člověka taky donutí trochu přemýšlet o promarněnosti času. Samozřejmě v příběhu jsou chybky, ale tady mi to nijak zvlášť nevadilo. 90%

plakát

Rivalové (2013) 

Husí kuže od začátku filmu až do konce, co víc od filmu s touhle tématikou vyžadovat, emocionálně se vyrovná snad jen Warrior.

plakát

Země bez zákona (2012) 

Mohlo to s tímto skvostným hereckým obsazením dopadnout jinak? Myslím si, že nikoliv, pro mě velice zajímavý děj, jak se říká, když je zajímavá předloha, je potom radost vidět i film. Hardy v posledníh letech = záruka kvality filmu