Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Californication (2007) (seriál) 

po letech sledování Akta X jsem si vytvořil tu představu Davida Duchovnyho co by zakřiknutého podivína...první série tohodle seriálu mě přesvědčila,že z něj až dosud nikdo neuměl vyždímat to pravé maximum. Co víc říct? Hank Moody je rebel, žije si podle svých pravidel a je tak trochu magnet na problémy a nepředstavitelné šílenosti. Ve výsledku se na to skvěle kouká,má to spád, 12 dílu na sérii bohatě stačí, protože v tom není jediné hluché místo a postavičky, kolem kterých se to všechno točí, jsou prostě nezapomentulné.

plakát

Podfu(c)k (2000) 

Guy Ritchie je tak trochu virtuóz...začne na vás chrlit plejádu mini příběhů,které spolu více či méně souvisejí, a za chvíli máte pocit, že mu ty míčky s kterými žongluje musí zákonitě spadnout....jenže on s nima nakonec udělá ještě parádní salto a všechno to do sebe zapadne.

plakát

The Joker Blogs (2008) (seriál) 

zprvu jsem měl potřebu ho srovnávat s Ledgerem a přišlo mi to naprd, jenže časem si člověk zvykne a můžu říct, že tenhle chlapík se zlepšuje s každým dílem...dokonalosti asi nikdy nedosáhne,ale rozhodně to není špatný výkon a je to parádní doplňková odreagovačka při čekání na zakončení trilogie Temného rytíře.

plakát

Ochránce (2004) odpad!

neuvěřitelný brak s naprosto nelogicky nasedajícími scénami,ve výsledku jenom smutné zjištění,že to nebylo zamýšleno jako komedie,ale jako akční film...

plakát

Quantum of Solace (2008) 

"bondovka" je tak trochu filmová kategorie sama pro sebe...člověk dopředu přesně ví,co má očekávat,ať už je to krásná bondgirl,luxusní auta a prostředí či jedinečný arcipadouch.Quantum of Solace je další výborně řemeslně odvedená práce v této kategorii,nabízí kvalitní zábavu a přesně to,co se od něj očekává,jenže nic víc. Po výborně našlápnutém Casinu Royale trochu škoda...

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

na tenhle seriál jsem naběhl zhruba,když běžela třetí série a od té doby mě nepustil, dokud nebyl konec. Nad medicinskými postupy je lepší se příliš nepozastavovat, protože kdyby to chtěl někdo použít v praxi tak skončí velmi rychle v krimi zprávách,ale co se týče Housova psychologického rozpitvávání osob kolem sebe a stylu humoru,tak to nemá konkurenci. Navíc úžasný styl kamery a skvělí herci. Hugh Laurie ze sebe dostal naprosté maximum. Mimochodem doporučuju shlédnout na youtube videa uživatelky NCISMelanie sestříhaná z Housových výstupů-

plakát

Black Books (2000) (seriál) 

Myslím, že u tohodle seriálu autoři věděli, kdy skončit, protože těch pár dílů,co tenhle seriál má, je každý díl prostě dokonalý a není tady nikde hluché místo. Skvělý humor, neuvěřitelný herecký výkon Dylana Morana a některé nezapomenutelné scény (flight of ten milion bumble bees nebo Am I dead?)

plakát

Kdo přežije (2000) (pořad) 

Chytlo mě to a nepustilo od prvního dílu,co jsem viděl. Každá série jiná,zajímavá a plná překvapení. A některé postavičky jako Ozzy nebo Rupert prostě nezapomenutelné.