Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (290)

plakát

Korunní princ (2015) (TV film) 

Asi nejlepší pohádka letošního roku, s alespoň troškou nápadů a pár dobrými herci. Škoda jen nepůvabu a neelegance mých vrstevníků, mladých lidí a herců.

plakát

Svatojánský věneček (2015) (TV film) odpad!

Jen staré nápady, ale nudně, lacině a navíc hercům není moc rozumět. Navíc škaredá princezna z Vražedných čísel.

plakát

Johančino tajemství (2015) (TV film) odpad!

Málo nápadů, spousty zbytečných scén, škaredí mladí, pár rozpačitých vtipů a hodně nudy.

plakát

Jurský svět (2015) odpad!

Kdo by vzal svoje děti na výlet do parku plného supernebezpečných superzvířat, kde nikdo nemá nic pod kontrolou, nikdo nikde nic nehlídá, nejsou tam ochránci, policie, zdravotníci, armáda, zabezpečení, vrtulníky, kamery, novináři, evakuační plány, nouzové úniky...

plakát

Sedmý syn (2014) 

Na to, že možnosti jsou relativně neomezené, byly všechny stvůry strašně stejné jako všude jinde. Hvězdičku si zaslouží Jeff Bridges.

plakát

Sedmero krkavců (2015) 

Pohádka, kterou ale stačí vidět jednou. Hezké kostýmy, ale divný, nemužný princ a nepůvabná Bohdanka.

plakát

Andílek na nervy (2015) odpad!

Prostoru na všelijaké situace jak tragické, tak komické tam bylo strašně moc. Nic se ale nestalo, k žádnému zvratu nedošlo, žádná situace se nedořešila a prostě se jedna šílená extrémní strana skamarádila s druhou a pak už bylo všechno fajn.

plakát

Báječný hotel Marigold (2011) 

Přesně jsem věděla co to bude, film o starých je přesně vždycky takový. Cynické vtipy o tom, jak se někdo těší/netěší na smrt. Jen tady bylo pár vtipů docela milých a povedených. Na někoho to mohlo působit dobře, pro mě na hranici odpadu nejen pro předpovídatelnost, ale ještě pro určitou dávku nevkusu a kýče. Herci jsou úžasní, jen by si zasloužili něco alespoň o maličko hlubokomyslnějšího.

plakát

Dárek (2015) odpad!

Zklamání! Sliby jako "ohromující zápletka", "překvapující závěr"? Leda kdyby to byl první film ve vašem životě. Plus od poloviny filmu všechno víme a natahujeme dokud se ... ... nestane nic!

plakát

Křídla Vánoc (2013) odpad!

O člověku, který dostal záhadným způsobem dar, který odmítal využít a vlastně zejména proto, aby mohl dál spát s vdanými ženskými. Každá jeho věta je více-méně sprostá a cynická, ale všechno to dobře dopadne, protože si taky najde sprostou cynickou ženskou, která pořád jen hledí a kouří a která také nedělá pro nikoho nic a spí s každým. Hmmm.... na to, že scénář se psal prý rok a půl ...