Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Seriál mého dětství. Nikdy neomrzí a navíc ty vtipné hlášky a ta ironie...

plakát

Las Vegas: Kasino (2003) (seriál) 

Dobrý seriál ze světa bankomatů, velkých peněz a podvodu. Krásný Josh Duhamel, ale také okouzlující město Las Vegas, fajn oddechovka na nějaké to odpoledne.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Ze začátku skvělý a vtipný seriál, později nucené dívání, jak to všechno dopadne, a kdo vlastně bude ta matka. Příliš zdlouhavý seriál, už po 3 serii to mohli utnout, pak už je to jen "nuda", ale člověka to stejně nutí se na to dívat, protože chce vědět kdo to je.

plakát

Joey (2004) (seriál) 

Pokud to nehodnotím jako pokračování Přátel, ale jako samostatný seriál, tak je to opravdu skvělé, ale pokud to mám hodnotit jako pokračování přátel, tak nic extra. Ale je to Joey a už jen vidět toho nádherného Matta LeBlanca stojí za to. Pro mě skvělý seriál, ale nesmí se srovnávat s Přáteli. Trochu mě mrzí, že když už do toho "naplácali" minulost Přátel, tak mohli alespon natočit jeden díl, kde by se za Joeym přijela podívat zbylá pětice.

plakát

Drtivá porážka (2008) (pořad) 

Pořádná dávka smíchu. Asi mě nikdy neomrzí smát se těm někdy dost nepříjemným pádům. :D

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

Snad jediný kulinářský pořad, který sleduju, a který mě opravdu nadchl. Taky tam mají velkou zásluhu komentátoři Vydra a Boušková, někdy jejich "kecy" opravdu pobaví. A velké plus za skvělý vysílací čas.

plakát

Amazing Race: O milion kolem světa (2001) (pořad) 

Skvělý pořad, tohle se Američanům opravdu hodně povedlo. Velká hrst napětí a překvapivé konce, to je to, co na tomto pořadu miluju. Konečně opravdu kvalitní soutěž.

plakát

Walker, Texas Ranger (1993) (seriál) odpad!

Ve všech směrech dokonalý Walker, Texas Ranger. Z té jeho dokonalosti je člověku až špatně. Takovýto seriál se nedá hodnotit jinak než, že patří do odpadu.

plakát

Co je šeptem... (2005) 

Typická americká, romantická komedie. Hlavní hrdinka řeší svůj milostný vztah, do toho se ji vdává její sestra a nesmí zde chybět nikdo „ujetý“, což zde splňuje Shirley Maclaine v roli hrdinčiny babičky. Tento film ničím nepřekvapí, ale ani neurazí. Dobrý film pro trávení volného času, kdy se vám nad ničím nechce přemýšlet.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Velmi podařený seriál. Role Dr. House je pro Laurieho jako stvořená. Nedokážu si žádného jiného herce představit v této roli. Ten jeho skvostný sarkasmus a ty jeho neobvyklé vyšetřovací metody, to všechno tvoří tento seriál neobyčejným. Skvěle zvolené lékařské téma seriálu, které je mě blízké, možná dopomohlo k tomu, aby tento seriál patřil k mým nejoblíbenějším.