Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sarah Huttinger pracuje jako novinářka, která má v deníku New York Times na starosti lokální zprávy, zejména pak svatby a nekrology. Se svým snoubencem, právníkem Jeffem Dalym, právě letí na svatbu mladší sestry Annie. Setká se tu se svéráznou, energickou babičkou Katharine, které se svěří s tím, že si není jistá, zda se má za Jeffa provdat. Necítí se ještě na usedlý manželský život a touží spíše po dobrodružství. Od babičky se dozví, že její matka Jocelyn, která zemřela, když byla Sarah ještě dítě, pár dnů před svatbou zmizela a prožila krátkou milostnou pletku s neznámým mladíkem. Sarah při srovnání své povahy s povahou otce i sestry začne pochybovat, jestli je dcerou svého otce, a rozhodne se matčina milence najít. Při pátrání se dočká dalšího překvapení, když tetě Mici uklouzne, že podle matčiny aférky byl natočen úspěšný film Absolvent. Šokovaná Sarah pochopí, že s neznámým mladíkem se tehdy vyspala nejen její matka, ale také babička Katharine. Ví, že se dotyčný jmenuje Beau Burroughs, že zbohatl pomocí internetových obchodů, a tak se za ním vydá do San Francisca, kde muž právě přednáší na kongresu. Dozví se od něj, že kvůli úrazu při fotbale zcela určitě nemůže být jejím otcem, a pak se společně opijí, což má zcela nečekané následky. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (217)

ajuska 

všechny recenze uživatele

Není to komedie, u které byste se popadali za břicho, ale jedná o sympatickou oddychovou záležitost. Nakonec tam nebylo ani tolik klišé, kolik bych předpokládala a co se týče předvídatelnosti- samozřejmě je to víceméně všechno předem jasně nalinkované, ale není natolik do očí bijící, že by vám to sebralo veškerou chuť film dokoukat. Celkově lehce nadprůměrný počin. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Příšerná sračka. Vzhledem k hereckému obsazení jsem očekával nějakou inteligentní romantickou komedii, ale místo toho jsem se dočkal odporné vykradačky bezmála kultovního Absoloventa s místy až perverzním příběhem a trapným humorem, která dělá původnímu filmu akorát ostudu. Jenom díky hereckým výkonům jsem se na to vydržel dívat až dokonce. Slabá jedna hvězdička! ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Trapný spin-off ABSOLVENTA, kde roli Dustina Hoffmana převzal Kevin Costner a postavu zemřelé Anne Banncroft Shirley McLaine. SPOILER: Jennifer Aniston se zasnoubila, ale vdávat se jí nechce, připadá si, že do svý rodiny nepatří, její otřesná sestra, kterou hraje Mena Suvari, se má vdávat, tak se vydá na její svatbu, tam jí babička (Shirley McLaine) prozradí, že její matka kdysi před svou svatbou utekla s Beau Burroughsem (Costner) do Mexika, kde vyprcávali. Shodou okolností s ním ještě před její matkou vyprcávala i babička. Aniston si začne myslet, že Costner je její skutečný otec, vyhledá ho, Cosťa jí řekne, že je neplodnej, protože ho na střední škole při fotbale nakopnul nějakej šulín do koulí, Aniston dojde, že to asi nebude její fotr, tak ho taky voprcá, když už s nim prcala babička i zemřelá máti. Pak se dlouho nic neděje, protože Aniston neví co dál. No a pointa je taková, že ten šulín, co připravil Cosťu o plodnost je shodou okolností fotr Aniston. Kurva, to je ale propracovanej příběh. Aniston pak přijde s prosíkem za snoubencem, aby ji odpustil, ten to samozřejmě udělá, stejně jako kdysi odpustil fotr Aniston její matce. No, sračka. ()

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Zcela průměrná americká komedie, která s Absolventem má společnou jen kostru příběhu. Ani obsazení tak výborných herců nezachrání nezajímavý scénář, kde je v podstatě všechno špatně. Na druhou stranu, párkrát jsem se zasmála a ve velké oblibě mám Kevina Costnera, Jennifer Aniston a Shirley MacLaine. Proto asi přimhuřuji oči. Tak tak.... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typická Anistonovka, typ filmu, kde sa ona presne hodí. Akože romanťárna s problémami, no na konci sa všetko vyvrbí dobre. A keďže Kostner hereckým výkonom nemohol prekvapiť, urobili z neho aspoň sekáča, čo pretiahne celé generácie jednej rodiny. V pohode film, hoci tá premisa je tak trochu uletená: idem za chlapom, o ktorom si myslím, že je môj otec. A keď zistím, že nie je, tak sa s ním ešte v ten istý večer vyspím? ()

Galerie (40)

Zajímavosti (5)

  • Původně se ve filmu měli objevit Dustin Hoffman a Anne Bancroft jako Beau Burroughs a Katherine Richelieu. Bohužel však Bancroft umřela a Hoffman se upsal jiným projektům. (don corleone)

Související novinky

Tentokrát bez koně Kevine!

Tentokrát bez koně Kevine!

12.02.2005

Kevin Costner přesedlá ze hřbetu westernu na hřbet komediální. Konkrétně půjde o film RUMOR HAS IT zkušeného režiséra Roba Reinera (Misery). Kevin spolu s další hollywoodskou star Jennifer Aniston… (více)

Reklama

Reklama