Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Looper: Nájemný zabiják (2012) 

Nepamatuju si, kdy jsem se v kině tak strašně nudil, první půlka slušná , ale jakmile se objeví Bruce, jde to do kopru, nuda...

plakát

Nedotknutelní (2011) 

špička, buďme rádi, že z Francie. Nikdo netlačil na slzy, skvělý humor a šarm... Po delší době velmi dobrý film. Remake netřeba.

plakát

Underworld: Probuzení (2012) 

Mám tyhle fantasy blbosti rád, ale smutně přiznávám, že Kate už to neutáhne. Zbytek vykradený ze všech filmů, které už jsme viděli, tomu taky nepřidá. A hudba mě zklamala nejvíc, po 20 minutách mě její zadek přestal bavit a čekal jsem, že alespoň soundtrack mě udrží...nestalo se. škoda.

plakát

Ocelová pěst (2011) 

Pro mě velmi milý film. Evangelin Lilly (nepopírám, že pro ni mám slabost od LOSTů) je i na velkém plátně dobrá. Těžko můžete očekávat, že pokud hraje roli naivní, hodné, zamilované kamarádky, bude předvádět dramatický výkon na Oscara. Byla přesně taková, jaká být měla. Stejně jako vše ostatní, Jackman v roli nedrsňáka je velmi příjemný, technická stránka filmu je stejně ostrá jako ten jeho otravný syn. Dle infa na CSFD je to Akční / Drama / Sci-Fi / Sportovní film, pro mě je to prostě rodinná komedie, na kterou vezmete děti. Rozhodně ve mě zanechala lepší pocit , než většina filmů z tohoto žánru. A kdo se chce zamýšlet nad hloubkou rodinné komedie...???

plakát

Musíme si pomáhat (2000) 

Vynikající film, vynikající výkony Bolka i Duška, vynikající práce Hřebejka. Mrazivý pocit z obrazů doby a při závěrečných titulkách blahý pocit z toho, že my toto zažívat nemusíme.

plakát

Trestná lavice (2005) 

Sandlerovská komedie je pro mě vždycky oddychovka, žádné zbytečné průtahy, umělý humor, prostě vsadíme na námět filmu, což je v tomto případě vězení a fotbal a udělejme si z toho srandu. velmi příjemná komedie.

plakát

Gattaca (1997) 

možná až moc reálný obraz toho, kam se náš svět obrací. Moc dobrej film, s ještě lepší myšlenkou a doufejme, že ne reálnou vizí do budoucna. I když, kdo by se nechtěl narodit dokonalý ?

plakát

Beze stopy (2002) (seriál) 

Já nevím, ale mě to prostě nebaví. Budiž kladem to, že tam není žádná zbytečná krev, šlapky motající se kolem drahých aut, letadel, vlaků, ponorek atd, jak je to u Bruckheimera zvykem, honosné záběry ukazující "the real american life", ale prostě je to nuda. Flashbacky jsou stejné jako každý díl, herecké výkony jsou nuda, hudba je nudná, ponurá atmosféra uliček, které se mi zdají stále stejné je taky nudná.. Prostě mě to nebaví.

plakát

Intimní past (2011) 

Neb jak na poutavé ukázky scén přilákat do kina co nejvíce lidí, ty posléze pěkně nas... a nechat jít rozzlobené domů. Když už někdo staví film na honiči, který slídí a užívá si pohledy na né moc pohlednou sousedku, měl by mít schopnost do filmu vložit alespoň malou dávku vzrušení nebo očekávání... nic z toho Jokinen zřejmě zrovna neměl...

plakát

Zamilovaný Shakespeare (1998) 

Nemám rád romantické filmy, ale obraz staré Anglie, prostředí divadel a herecké výkony Gwyneth, Fiennese a dalších podpořené lehkým humorem a nádhernou hudbou, dělají z tohoto Oscarového díla film, který uvidím vždycky rád.