Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Fantasy

Recenze (38)

plakát

Princezny nejsou vždycky na vdávání (1985) (TV film) 

Tato pohádka je jednou z těch, na které si vzpomínám ze svého dětství. Je sice jednoduchá a ve studiovém provedení, ale i tak má své kouzlo. Nejlepší je asi chytlavá písnička, kterou zpívá zvoneček. PS: Jsem jediný, koho zajímá, co by zpíval zvoneček o princezně, kterou hrála Markéta Fišerová? Nějaký odhad bych měl, ale i tak ... ;-)

plakát

Podfukáři 2 (2016) 

Dvojka dost vaří z jedničky, ale i tak, bavil jsem se. Nebyla nouze o dějové zvraty a dokonce tady byl i menší pokus o vývoj některých postav. Škoda jen, že se Isla Fisher nemohla účastnit natáčení a musela ji nahradit Lizzy Caplan.

plakát

Podfukáři (2013) 

Tento film je jednou velkou show, ve které si po chvíli můžete myslet, že nic nemá logiku. Když se ale po chvíli ohlédnete zpět, zjistíte, jak věci do sebe zapadají. Líbí se mě, na jednu stranu z diváka udělají blbce, aby nakonec ukázali, jak šeredně se mýlil. Že vše, co si myslel, že je reálný děj, je nakonec jen ILUZE. Mimochodem, Isla Fisher je fakt kočka.

plakát

Ice Planet (2001) 

A toto mělo být jako co? Jestli toto měl být pilotní film k seriálu, je štěstí, že ten seriál nevznikl.

plakát

Bulšit (2001) 

Český název tohoto filmu odpovídá jeho kvalitě. Klidně bych ten název i zkrátil, ale to by jsme se navrátili do angličtiny. Dvě hvězdičky dávám jen proto, že shlédnutí tohoto filmu nevede k doživotnímu traumatu (doufám).

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Tomuto seriálu jsem se kdysi vyhýbal. Pak stačilo, abych viděl první dva díly a už to jelo. Asi je pravda, že poslední dvě tři série (nejposlednější je teď devátá) nejsou na 100%, ale i tak je to pořád zábava. Doufám jen, že tvůrci tohoto seriálu skončí, když to ještě bude důstojné. Dvacátá série, na kterou by se už nikdo nedíval, to by bylo moc.

plakát

Poslední lovec čarodějnic (2015) 

Nevím, proč je na tento film tolik negativních recenzí. Ještě se na to dalo dívat. Samozřejmě, chtělo by to trochu víc rozvést příběh.Vin Diesel taky do hlavní role až tak docela nesedl. Zato Rose Leslie byla super.A taky by to chtělo ukázat Královnu čarodějnic v lidské podobě.

plakát

Dnes neumírej (2002) 

Pokud mám tuhletu bondovku hodnotit, dávám zlatý střed. Neoslní, ale ani vyloženě nezklame. Hodně divný je zde fakt, že se zde dost kopírovalo ze starších bondovek, kupříkladu diamanty, výstup z moře, atd, atd.

plakát

Purpurový vrch (2015) 

Jedinná věc, která u tohoto filmu za něco stojí, je atmosféra. Nicméně příběh se rozhodně nepoved. Když kupříkladu na začátku uvedete hlavní hrdinku jako sebevědomou a inteligentní dámu, která se za chvíli začne chovat naivně a hloupě, asi bude něco v nepořádku. Na film se sice dá podívat, ale jen jednou.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Tak takhle šílená jízda tady už hodně dlouho nebyla a myslím, že nějaký čas ani nebude. Tempo bylo v pravdě šílený a nebylo pomalu kdy si vydechnout. Na můj vkus by to chtělo trochu ubrat na tempu a naopak přidat v rozpracování příběhu. Takovým dalším menším negativem bylo, že v popředí příběhu už nestál Max, ale stanula tam Furiosa v podání Charlize Theron. I když, možná i zaslouženě. Ale i přes všechna menší minus byl film super.