Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Oblíbené filmy (10)

Most do země Terabithia

Most do země Terabithia (2007)

Film o dětech pro děti, a nejen pro ně. Každý z nás je svým způsobem snílek, jen je třeba jej probudit a k tomuhle je tento snímek ideální. Film naplněný nefalšovanou dětskou představivostí a čistostí, ubíhá ve velmi svižném tempu, která vás nenechá ani chvíli v klidu (aspoň mne nenechalo). Sice se budu opakovat, jelikož už to zde někdo napsa, ale stejně tak jako ten člověk jsem tu " zradu " v poslední třetině při prvním shlédnutí rozdýchával težko. Co dodat, snad jen že AnnaSophia Robb je prostě úžasná. - 4/5 - 85%.

Surfařka

Surfařka (2011)

Od začátku, kdy jsem se dozvěděl že Robb točí další film s titulem " Soul Surfer " jsem se těšil jako málé dítě, a musím říct že to malé dítě ve mně přede spokoujeností. Film byl přesně takový " Americký " jak jsem čekal, všude plno úsměvů, podpory a dojemných scén. Avšqak ani to mne však neodradilo a zhltal jsem jej dokonce. Úžasný (už zase) výkon AnnySophii Robb coby Bethany Hamilton, sexy Helen Hunt, Přitroublý Kevin Sorbo a parádní záběry vln a surfingu. Prostě letní odpočinkový film s mou oblíbenkyní ! -- 4/5 - 85%

Krvavý diamant

Krvavý diamant (2006)

Můžu se na to dívat po desáté a nikdy mne to nebude nudit. Tento film je prostě moje srdcovka, Leo, Jenny a Djimon v jednom filmu, to vše servírované Edwardem Zwickem, prostě pecka. Povedený casting, vyjmečně scénář běž běžných klišé, naprosto realisitcké vyobrazení situace v Africe. Klobouk dolů Eddie. 5/5 !!!! TIA !