Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (12)

Il consigliori

Il consigliori (1973)

Thomas Accardo chce po návratu z vězení začít nový život, žádá proto svého kmotra, mafiánského bosse Dona Antonia, aby mu dovolil odejít. Don Antonio svolí, čímž poruší mafiánský kodex. Toho využívá ambiciózní Garofalo a rozpoutává válku s cílem zmocnit se města.

The White Tower

The White Tower (1950)

Skupinka šesti lidí se vydává do švýcarských Alp, aby se pokusili zdolat horu známou jako "Bílá věž", kterou doposud žádný horolezec nepokořil. Během výstupu se ukazují světlé stránky jednotlivých účastníků, ale i jejich nedostatky.

Angel on My Shoulder

Angel on My Shoulder (1946)

Ďábel zařídí, aby se zesnulý gangster vrátil na zemi a stal se uznávaným soudcem, čímž si má odčinit svůj předchozí život.

This Earth Is Mine

This Earth Is Mine (1959)

Elizabeth Rambeau přijíždí do Kalifornie se svým strýcem a tetou. Pochází z rodiny vinařů, bohatých i navzdory 12 letům prohibice. Má se zde vdát za potomka místního vinařského rodu, aby spolu posléze spravovali společný podnik. Její bratranec John Rambeau však jejich svatbě nepřeje. Navíc je ve sporu se svým otcem, který odmítá prodávat vinné hrozny pašerákům.

Song of Surrender

Song of Surrender (1949)

Elisha Hunt, pětapadesátiletý kurátor malého muzea v Connecticutu se ožení s devatenáctiletou dcerou místního farmáře. Manželé si jsou vzdálení nejen věkem, ale Elisha je vzdělaný muž, zatímco Abigail vzdělání postrádá. Do jejího života z ničeho nic vstoupí mladý a bohatý Bruce Edridge. Oba se do sebe zamilují a Abigail se musí rozhodnout, zda dá přednost lásce k mladíkovi nebo zůstane věrná Elishovi.

This Side of the Law

This Side of the Law (1950)

Tulák David Cummings je propuštěn z vězení na kauci, kterou zaplatil právník Philip Cagle. Chce po něm, aby se vydával za zmizelého milionáře. Zastupovat ho má do té doby, než bude moci být prohlášen za mrtvého a jeho rozsáhlý majetek se rozdělí. Součástí této maškarády je však i oklamání milionářovy manželky, jeho bratra a švagrové. Muž však brzy zjišťuje, že zmizelý muž nebyl v rodině příliš oblíben, jeho švagrová se ho pokouší svést a ani právník Cagle není tím, kým se zdá být.

Píseň o Bernadettě

Píseň o Bernadettě (1943)

1858, Francie. Dospívající rolnická dcera Bernadette má vizi, ve které se jí zjeví krásná žena. Sama Bernadette to nepokládá za nic důležitého, ale někteří obyvatelé města jsou přesvědčení, že se dívce zjevila Panna Marie. Zástupci vlády si myslí, že dívka je psychicky narušená a snaží se ji i její stoupence umlčet, zatímco sama církev nechce mít s touto záležitostí nic společného. Bernadette však přitahuje čím dál více pozornosti, tento fenomén nakonec pohltí celé město a změní životy jeho obyvatel.

In Society

In Society (1944)

Dva neohrabaní instalatéři jsou najati na opravu netěsnosti. Díky záměně identity dostanou pozvánku na luxusní večírek, vstupní bránu do vyšší společnosti. A jak se dalo čekat, věci nejdou příliš hladce.

Rio Rita

Rio Rita (1942)

Doc a Wishey narazí na nacistické agenty, kteří chtějí propašovat bomby do Spojených států z hotelu na hranicích s Mexikem.

Ride 'Em Cowboy

Ride 'Em Cowboy (1942)

Dva obchodníci s arašídami se na rodeu dostanou do problémů se svým šéfem a skryjí se ve vlaku směřujícím na západ. Tam jsou zaměstnáni jako kovbojové na ranči, přestože ani jeden z nich neví vůbec nic ani o kovbojích ani o koních.

Who Done It?

Who Done It? (1942)

Dva muži prodávající sodovku sní o psaní detektivních příběhů pro pořad v rádiu. Když se pokoušejí prodat svůj nápad jedné rádiové stanici, stávají se svědky skutečného zločinu - majitel stanice je zavražděn během vysílání.

Malý princ

Malý princ (2010) (seriál)

Malý princ žijící na malém asteroidu se svou milovanou růží, cestuje se svým jediným přítelem, mluvící liškou, po galaxii.

Reklama