Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Anakonda (2008) odpad!

Totální béčko. Naprosto zbytečný film, výplod chorého mozku. Proč proč proč se něco takového vůbec točí?

plakát

Lůno (2010) 

Všechny 3* patří vizuální stránce filmu - opravdu úchvatná podívaná. Zajímavá myšlenka a nápad, avšak provedení zaostává a moc mne to jako celek nenadchlo. Herecký výkon Matta Smitha byl pro mě nepochopitelný a dost mi vadila jeho přehnaná teatrálnost. Evu Green zbožňuji, avšak jsem zvědavá jestli ji uvidím někdy ve filmu ne-tak-avantgardním.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Jsem naprosto unešená! Allen se překonal a mohu právem a s klidem v duší říct, že Půlnoc v Paříži se stává jedním z mých oblíbených filmů:) Vynikající výprava.

plakát

Fimfárum – Do třetice všeho dobrého 3D (2011) 

Zklamání.. Je obecně známo, že pokračování 1. dílu nedosahují takové kvality jako film první.. existují vyjímky, avšak tento film toto pravidlo potvrzuje. To kouzlo, které provází v prvních dvou dílech už jsem zde nenalezla. Povídka "Rozum a štěstí" se povedla dle mého nejvíc. Avšak zas tak zlé to nebylo a pro podobné animáky mám slabost.. 3*

plakát

Černobílý svět (2011) 

Dokonalá zápetka přesně vystihující tuto dobu.. Tomuhle filmu nemám absolutně co vytknout, celých 146 minut jsem se nemohla odtrhnout. + Perfektní herecké výkony! Ach!

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Nebýt Ryana Goslinga a Julianne Moore by film stačil tak na 2 hvězdičky a půl. Ovšem oni tuto komedii pozvedli jak to nejvíce šlo a já se neskutečně bavila i díky propracované zápletce a hláškám. Bylo to vkusné a dlouho jsem se u americké komedie tak nenasmála. Právem 4 ****

plakát

Škola života (2009) 

Tak přesně tohle je můj šálek. Nemohla jsem odtrhnout zrak od od charismatické Carey Mulligan a od té úžasné atmosféry, která vás provází celých 95 minut podívané. Tento film rozhodně "nepadne do noty" každému, avšak citlivější nebo poetičtější povahy, romantiky, a lidé, kteří procházejí něčím podobným jako Carey, zajisté ohromí. Zvlášt mě dostaly ty franouzské momenty a soundtracky:) Fantastique œuvre!

plakát

Lolita (1997) 

Srovnávat úžasné Nabokovovo literární dílo s filmem je nemožné a byla bych nucena dát max. jen 1 hvězdu. Kniha je jednoduše fenomenální a film oproti ní vyzní poněkud vulgárněji.. což je u těchto adaptací normální. Ovšem, i film má něco do sebe. Skvělé herecké výkony, zpracování už tak dost odvážného scénáře si ty 3 hvězdy zaslouží.

plakát

Zábavný park (2009) 

Místy zábavné, romantické, typicky teenagerské, oddechové. Klasický americký teen-film.. neurazí, ale ani nijak zvlášt nenadchne. Ovšem co je třeba vyzdvihnout - výkon Kristen Stewart.. skvělý skvělý skvělý!