Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (209)

plakát

Halloween (1978) 

První slasher v historii, to se Halloweenu upřít nedá. Ve skutečnosti ale jde čistě jen o bezduchý film úplně bez nápadu. Každopádně Myers se povedl a hned druhý díl už toho potenciálu využil daleko víc.

plakát

Paroží (2021) 

Podle mě přesně film na tři hvězdičky. Super atmosféra, povedený lekačky a fakt nepříjemný scény. Ale celkově dost obyčejnej horor s klasicky debilním koncem.

plakát

Halloween zabíjí (2021) 

Tak jsem náhodně viděl první film Halloweenu a asi jsem od toho ani nic moc jinýho nečekal :). Chvílema je to až bolestivě hloupý, ale Myers je fakt povedená postava a určitě mě to nalákalo sjet i staré Halloweeny.

plakát

Stupně strachu (2018) (TV film) 

Klasickej TV film, primitivní čitelnej scénář, ale skvěle chycenej. Je to řečeno klišém napínavý jak kšandy :).

plakát

Nikdo nevyvázne živý (2021) 

Ze začátku dost slušná atmosféra, ale příliš dlouho se nic moc neděje. A až se na konci dít začne, tak je to spíš k smíchu, jak blbý to je... Škoda, člověka chytne začátek a nakonec je z toho podprůměr.

plakát

Spoušť (2021) 

Není to ani zdaleka nic originálního, ale u 90% filmu mi to vůbec nevadilo. Atmosféra byla hustá, člověk nevěděl co je realita a co ne. Téma nevěry bylo taky hodně realisticky vyobrazený. Klidně bych dal i 5*, kdybysme se dočkali nějakýho super zakončení. Jak ta "neoriginalita" celýho filmu nevadila, tak závěrečný vysvětlení, který jsem viděl už minimálně ve třech filmech, mě vyloženě nasralo. Škoda.

plakát

Dávné rituály (2020) 

Nic převratnýho, ale bavilo mě to od začátku do konce. Vůbec bych se nebránil pokračování s Cristinou alias "brujou" :).

plakát

Sebevražedný oddíl (2021) 

Minimálně o 500 % lepší film než jednička. Člověk se na rozdíl od prvního dílu nenudí ani minutu...

plakát

Až po uši (2014) (seriál) 

Dlouho jsem neviděl takhle kvalitní nenuceně vtipný český seriál nebo film. Myslím, že je tady podhodnocený, minimálně 80 % si zaslouží.

plakát

1920 (2008) 

Na Netflixu se to zrovna nehemží hororama, co za něco stojí, 1920 ale patří k těm světlým výjimkám. Sice by film mohl být klidně o hodinu kratší, ale scény s posedlou Lisou jsou fakt top a stojí to za to si na ně počkat. Pravdou ale je, že nic moc extra kromě těchto scén 1920 nenabídne, i to ale na 60% stačí.