Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (164)

plakát

Americká reportérka (2016) 

Vcelku příjemná, vtipně odlehčená oddychovka válečného tématu. Doporučuji...3***

plakát

Antikrist (2009) 

Za ten konec 3*** ale více už nikdy

plakát

Armadillo (2010) 

Jako dokument zajímavé, na mě poněkud zdlouhavé. Zkrátila bych o několik desítek minut a trochu nudné nic, neříkající momenty a nechala jen děj, o který nám všem při sledování tohoto snímku šlo..3***

plakát

Auta (2006) 

Paradni animace (no proste Pixar), za to 3***,ale jinak je to pouze film pro male deti, a to opravdu male..nic vic..sileny,uz nikdy vice neco takoveho. Cesky dabing hruza..

plakát

Automechanik (2008) (studentský film) 

opravdu jen praktické cvičení..za tu kameru a dobrej konec 2**

plakát

Avengers (2012) 

Abych upřímně řekla, tak Avengers jsou sice povedený film, ale nenadchly mě tak, jak jsem myslela že to udělají. Mínus jim dávám za to, že pro diváka, který neviděl Hulka, Iron Mana, Thora nebo Kapitána Ameriku, to musela být děsivá směs záběrů, kterým neměl nejmenší šanci porozumět. Tím samozřejmě narážím na cca první polovinu, kdy se děj točil jen kolem "nabírání superhrdinů", bez jakéhokoliv vysvětlení kdo jsou, co umí, či odkud pochází..prostě scénář počítal s tím, že už všichni víme o co jde. Avšak divák, který se superhrdiny ještě neměl tu čest, nevěděl o co jde. Myslím, že film který má téměř dvě a půl hodiny, mohl tomuto tématu věnovat více času. Další mínus pro mě za to, že 3D skoro k ničemu. 95% záběrů 3D spíše zkreslující a matoucí než těch 5% které vypadaly parádně. Další mínus za to, že absolutně nevím a ani jsem nikdy neslyšela o Black Widow v podání Scarlet Johansson ani o "Legolasovi" v podání Jeremy Rennera. Na druhou stranu pro mě, jako pro fanouška všech filmů s Hulkem, Iron Manem a dalšími to byla docela dobrá podívaná, kterou ve finále hodnotím 4****. Na pět to nemá.

plakát

Babel (2006) 

Skvělý film. Trochu náročnější pro pochopení, které ale zcela samo v průběhu vyplyne na povrch. 4 ****, pro mě mínus za tu hrozně nadr*enou asiatku, neboť její role do tohoto filmu vůbec nepasovala..tedy jasněji řečeno, až na to že byla zklamaná životem, jsem vůbec nepochopila proč jí tam režisér dával a jakou roli měla hrát. Souvislost zbraně s jejím otcem byla jasná. Ale určitě doporučuji..

plakát

Bastardi (2010) 

Taktéž zastávám názor, že Bastardi jsou velice slušný film. Ano..poněkud přehnaný, to každopádně, ale velice autentický. Věřím, že podobným způsobem to na mnoha českých základních školách chodí. Však si vzpomínám, jací jsme byli my na základce..

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Jsem zklamána! Ne opravdu..už od počátku dozvědění se o natáčení snímku Batman vs. Superman od monsieur Snydera z dílny DC Comics mě provázel zcela logický, i přesto velmi nejistý pocit z toho, kam toto povede. Proč by měl Batman jako safra soupeřit se Supermanem?! Nicméně all star team a vynikající Man of steel v čele s HC mě i přes šílenou stopáž do kina přece jen vehnali, čímž začalo mé utrpení. Přeslapy v podobě maličkostí, jako absolutní rozpor Gotham City v New Yorku (snímek by se vlastně mohl jmenovat New York vs. Gotham City). Nesoulad v časové ose Batman vs. Superman (kolik let je Lexi Luthorovi snad ani nehodlám tipovat). Co tam sakra dělá Wonder Woman? Proč se Lois chová jako tupá pí*a, která se kdo ví jak dostane nadsvětelnou rychlostí úplně všude? (A ještě zcela bezmyšlenkovitě zahodí jedinou zbraň kterou mají do vody = smrt). Kde a jak proboha spatlali tu odbornou počítačovou "nevímjaktuobludunazvat"? Luthorovi v jeho pubescenci definitivně hráblo, z Batmana je pomstychtivá super korba (nu nevím jak unesl své super bat tuxedo a ještě se v něm mohl hýbat). Superman dělá, že se snad i mračí, ale spíše to vypadá, že začne každou chvíli brečet a pak se zčistajasna zjeví Wonder Woman, vytasí meč a chce to celý vyřešit. Ale nikdo mi stále nevysvětlil, proč chce sakra Batman soupeřit se Supermanem?!?! Ne ne ne..tohle bylo prostě úplně mimo. 1* za herecké obsazení, 1/3* za vcelku sympaticky nakorbeného Batmana, 1/3* za téměř uplakaného Clarka a 1/3* za jebnutého Luthora. Stupidní scénář a dialogy, hnusné anime. Naprosto ničím nekorigovaný šílený MIX komiksového bordelu. 2** a více už NE!