Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (153)

plakát

Odpočítávání (2010) 

Po dlouhe dobe jsem nadmiru spokojena, byla jsem napnuta po celou dobu. Jste nuceni cekat na kazdou dalsi scenu. Dej se vetsinou odehrava na jednom miste, vedlejsi role nic moc, ale tady jde o tema a o to cekani ..... nesmite odejit. DOPORUCUJI.

plakát

Zootropolis: Město zvířat (2016) 

V této pohádce opravdu musím ocenit úžasně titěrnou práci v detailech. Město Zootropolis je rozděleno do světových podnebí a každé je zpracované do dokonalosti, u které se vám pozastaví dech. Zvířata v lidských profesích , jejich mimika, vtipy ..to je paráda. Bláznivé honičky, projížďky městem byly zábavné, dětem zářily očka, ale bohužel film působil také tak trochu jako osvěta. Spousta dlouhých minut , kdy zvířátka mezi sebou diskutovala o problémech xenofobie, či vysvětlovala drobnosti k zápletce....to vedlo k tomu, že se děti v kině začaly nudit a vůbec nechápaly, co se na plátně řeší. Naštěstí postava lenochoda v roli úředníka vše zachránila a nakonec děti i dospělí odcházeli z kina spokojeni. Projížďku městem všem vřele doporučuji, a vizuálně i poslechově si to opravdu užijete hlavně v kině.

plakát

Room (2015) 

Neskutečně emotivní film. Od samotného počátku jste vtaženi do děje a nesete se po celou dobu na vlnách emocí, strachu , naděje a lásky až do konce. Originální snímek podle skutečných událostí je tím lepší, že je popisován pohledem ze strany vězněného dítěte. Jacob Tremblay v roli pětiletého chlapce opravdu zahrál přesvědčivě . I když každý víme, že ve skutečnosti to muselo být mnohem, mnohem horší, že po vysvobození by museli být oba v šíleném psychickém stavu,ale i tak byl film přesvědčivý,napínavý a dech beroucí.

plakát

Most špiónů (2015) 

Tento film má tři dokonalé věci : nápad, hudbu a samozřejmě Toma Hankse. Nedávno jsem viděla DiCapria ve filmu Revenant nominovaného na Oscara za hlavní mužskou roli. Za co? Za předvedení výkřiků, chroptění, slintání a plazení? To, co zde předvedl pan Hanks, tomu se říká herecký výkon hodný na Oscara ! Snímek se musí vidět v klidu , prožít si ho , vychutnat....a do poslední vteřiny je to opravdu úžasný zážitek.

plakát

Ovečka Shaun ve filmu (2015) 

Není co rozebírat. Jedním slovem ......SKVĚLÉ ! Všem vřele doporučuji !

plakát

Frekvence (2000) 

Byla jsem mile překvapená. Úžasný nápad skvěle zpracovaný a všichni herci zahráli skvostně. Není co dodat, takhle by to mělo vypadat vždy.

plakát

ČT Live - Divokej Bill (2004) (koncert) 

Divokej Bill umí prostě zahrát velké textařské divadlo a na koncertech předvádějí nádhernou show! Všechny jejich skladby mají krásné silné refrémy :) Měla jsem možnost je poznat osobně , posedět s nimi a moc mile mě překvapili svým obyčejným nenamachrovaným chováním a vystupováním :)

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Za poslední rok 100% nejlepší sci-fi. Nažehlený panák Tom Cruise je nasazen přímo do boje proti mimozemšťanům, bez výcviku a zkušeností samozřejmě padne jako první. Ale pokaždé se probudí znovu a prožívá vše opakovaně, dokud se nezačne poučovat ze svých chyb a zdokonalovat se v boji. Je to opravdu velmi dobrý film s mnoha žertíky a narážkami. Tom Cruise zahrál skvostně a je ve filmu velmi sympatický. Důvod proč se stále probouzí je dobře vysvětlen, vše na sebe navazuje, nikdy se nenudíte díky spoustě megascénám. Ochranné obleky a mimozemšťané mají neotřepaný design ....a prostředí války a zničená města či památky působí opravdu úzkostlivě. Film je přehledný a šlape velmi hladce. Prostě dobře vypiplaná skládanka s časovou smyčkou

plakát

Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana (2014) 

Poslední dobou jsou kina zaplavována spoustou animáků, ale tento příběh opravdu stojí za shlédnutí. Hlavní postava pan Peabody je geniální pes , velmi vtipný a se schopnostmi MacGyvera. Adoptoval malého chlapce Shermana, který je velmi zvídavý a snaží se zaujmout svou spolužačku . Celou dobu se něco děje, celé to má spád a švih, takže se nenudíte ani na chvíli. Také je v příběhu spousta poučných věcí z dějin a děti navštíví ve starém Egyptě Tutanchamona , ve Francii v 18.století prožijí velkou francouzskou revoluci, Trójskou válku, setkají se s Einsteinem, s Leonardem da Vinci.....ap. Ve filmu je dost povedených gagů a hlášek. Hlas panu Peabodymu propůjčil pan Ivan Trojan a stojí to za to. S postavičkou si krásně pohrál a celou dobu se moc příjemně poslouchá. Nádhera a doporučuji.

plakát

Štěňátko (2013) 

Moc roztomilé , dojemné a řeč Mimoně je moc vtipná.