Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (287)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Něco jako Wanted, ale s míň známými (a slavnými) herci. Vlastně mi ani nevadilo, jak se tady nakládá s historií, jen bych měl obavu, že tomu někdo doopravdy uvěří. Takže na vymytí hlavy dobré, ale označit to za kultovku nebo tak, to rozhodně ne.

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Film, který udělal Jima Carreyho. Minimálně znamenal jeho průlom v České republice (zdalipak si to Jim uvědomuje:) kde ho před tím takřka nikdo neznal. Gagy a zcela jiný přístup ke komice byl něco jako pecka do hlavy.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Nový "spajdík" lepší svého předchůdce. Těším se na pokračování a kam se všechno posune.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Dlouhé a nudné. Aspoň, že tam byla Emma Stone. Bohužel ty dva a půl hodiny života už mi nikdo nevrátí.

plakát

Andělský podíl (2012) 

Mám rád whisky. Akorát ti idioti mi tam lezli na nervy.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Plný počet dát nemůžu, protože na té poslední sérii už bylo znát, že to Zdenda drtí hlavně kvůli prachům a režie zase drtí Zdendu, aby tam dával ty svoje hlášky a byl sprostej, protože to tak český divák má rád a odmění se Primě prima sledovaností. Ale jinak musím pouze chválit, konečně někdo ukázal, o čem je práce v kuchyni (žádná prd*l miláčci) a že většina majitelů českých hospod by měla dostat minimálně tři roky na tvrdo, za to, čím nás krmí (a to už vůbec není prdel). Jsem zvědavý, jak do dopadne ve čtvrté sérii. ps - tohle byl 666. komentář k Ano, šéfe! tady. Což znamená jediné - Zdeněk Pohlreich je totiž samotný ďábel...

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

"Hermiona nám ukradla všechnu vodu." Mělo to svoje vrcholy, mělo to svoje pády, ale dohromady je to velmi dobrá komedie na páteční večer (protože jsem ji v pátek večer v kině viděl). Pánové si pěkně společně zablbli a bylo fajn vědět, že až TO nastane, TAM nahoře vás čeká Segway a BSTB :)

plakát

Avengers (2012) 

Odcházet z noční projekce (titulkovaná verze) a probírat kým byste chtěli být, kdybyste byli v týmu Avengers, mě vrátilo minimálně o dvě dekády zpátky, kdy jsem takhle s kamarády řešil tehdejší filmové hrdiny. Kdybych měl zhodnotit film jedním slovem, řeknu: vyvážený. Je tam všechno, v přesném množství a díky tomu je to zábava od začátku do konce. Plus milé překvapení v podobě Cobey Smulders, které ta kombinéza sekne, ale co si budeme nalhávat - na Scarlett nemá. ps - kdybych si měl vybrat, tak bych chtěl být Iron Man.

plakát

Až vyjde měsíc (2012) 

Pro každého, kdo jako malý alespoň jedenkrát neutekl z domova, by mělo být Moonrise Kingdom povinnost. Nejsem nějaký obrovský fanda Wese Andersona (občas mi připadá až moc nelogický nebo nesmyslný, ale možná mi jen chybí nějaký gen, díky kterému bych ty jemné nuance jeho humoru chápal), ale jeho poslední film mi udělal radost. Všeho tam byl tak akorát, výborný casting, oba dva dětští hrdinové se v hraní vyrovnali dospělákům. Jo, potěšilo. A už se nemůžu dočkat, až si pořídím soundtrack.