Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Transformers

Transformers (2007)

Ať jsi každý říká co chce.... můj oblíbený žánr je Sci-fi a Transformers patří mezi mé velmi oblíbené Sci-fi filmy. Myslím že to byl velmi zdařilí výtvor od pánů scénaristů, pak už stačilo jen sehnat velký rozpočet a Michaela Baye a Transformers byl na světě :) ... Samozřejmě i Shia Labeouf s Megan dali filmů své a dobře své role splnili alespoň dle mého názoru. Jediné co bych mohl vytknout jsou né příliš přehledné bojové scény ale to se dalo přežít. I tak si tato Sci-fi --Robo podívaná zaslouží plný počet! :)

Warrior

Warrior (2011)

Sice filmů na téma box a podobné věci se mi zdá už začíná být přeš příliš. Tak v tomhle případě mi to vůbec nevadilo. Naprosto vydařený film na téma box, který se klidně může rovnat i se samotným Rockym ! Po příběhové stránce mi to přišlo docela povedené až na jednu výtku a to byla záverečná výhra Brendana, která mi přišla tak trochu "trapná" ... Učitel fyziky co pár týdnu trénuje tak najednou je šampioném a pokaždé vyhraje zápas nějakým nečekaným chvatem...I závěrečný zápas s Tommy, který do něj bušil 2 kola, tím stylem že normální člověk už by byl dávno na kaši a dopadli tak i jeho předešlí soupeři.. Brendan ovšem tydle kola opět ustál a pak předvedl nečekáný chvat, který konec filmu trochu pokazil na můj vkus. Samozřejmě bylo to hlavně z důvodu že Tom Hardy se role ujal opravdu skvěle, a od té doby je i mým oblíbencem .. takže pokud někdo bude fandit spíše Brandonovi film se mu bude líbít ještě více jako mě. I tak ale film dávám filmu plný počet za vydařené bojové scény a herecké výkony :)

Úsvit planety opic

Úsvit planety opic (2014)

Druhý díl z nového rodokmenu lidoopů, mě hodně překvapil a předčil mé očekávání na 110%. Velmi dobrý příběh, herecké podání, efekty, hudba všecko sedělo, jak má a už se teším jak to s opicemi a hlavně Caesarem bude dál. Doufám jen, že tato kvalita bude v dalších dílech pokračovat a nebude postupně upadat, jako to bývá zvykem!