Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

StreetDance 3D (2010) 

Po taneční stránce úžasné! Plné skvělých choreografií ať už baletních či streetdancových. Pravda ale je, že dějově velmi jednoduché a předvídatelné. Přesto celkově velmi sympatický a millý snímek.

plakát

Ledové ostří 3: Splněný sen (2008) (TV film) 

Není to vyloženě špatný film, ale když před ním vidíte dva předchozí díly, musíte se ptát proč znova? Poprvý hezký, originální, zajímavý, Podruhý už člověku blíká červené světýlko - neviděl jsem to už někde? Ale po třetí už se to fakt nedá zkousnout.

plakát

Sissi (1955) 

Myslím si, že po historické stránce by se to dalo jen těžko považovat za věrohodné, jinak ale neškodná místy vtipná roztomiloučká pohádka o krásné Sissi.

plakát

Shrek: Zvonec a konec (2010) 

Z původně naprosto skvělého Shreka se stal už jen průměrný animák pro děti, přesto stále ještě "koukatelný".

plakát

Cesta (2007) 

Příliš předvídatelné na to, aby se člověk opravdu bál a na dobrodružný film to má zas příliš málo zajímavý děj. Přišlo mi, že film je plný zbytečně dlouhých scén, kde se nic neděje (např. prozkoumávání chodby) a téma je už tolik zopakované, že ho neudělá zajímavým ani to, že se děj zasadí do exotické Marocké krajiny.

plakát

Johnny English se vrací (2011) 

To co chybělo 1 k dokonalosti má 2. Více akce, více propracované, více vtipu. Nejlepší scény: honička na střeše ("S věkem přichází moudrost"), taneček Englishe, když je nadopovaný a následný boj "sám se sebou"... Tak svěle odehrát by to dokázal opravdu jen Rowan Atkinson, další důkaz o tom, že se dokáže skvěle prosadit i jinak, než jako Mr. Bean.:)

plakát

Oliver Twist (2005) 

Na můj vkus až moc pochmurné, ale jiank svělý příběh, který nám dává smutně reálný náhled do té doby.

plakát

Zlatý kompas (2007) 

Zřejmě mám tu nevýhodu, že jsem četla knížku a vím jak úžasný Zlatý kompas může být. Filmové zpracování je slabým odvarem fantastické trilogie. Řada scén, postav i myšlenek je úplně vynechaných, přesto je děj nepřehledný a moc nahuštěný. Navíc konec je tak strašně otevřený, že nebýt toho, že už vše znám z knížky byla bych z něj rozmrzelá ještě o dost víc... Tolik zápory. Samozřejmě se dá najít i mnoho pozitivního. Například skvěle provedeny zvířecí daemony, které působí přirozeně a navíc dokáží vyjadřovat skvěle emoce.

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Těžko hodnotit. Ve světovém porovnání by byl comeback průměrný, ale u nás patří k naprosté špičce,nejen jako sitcom, ale jako seriál obecně, protože s těmi je to u nás dost bídné:( I když je ale pořád spousta zahraničních seriálu o dost lepší, Comeback má svoje osobité kouzlo a hlavně je prostě "náš" :)

plakát

Zataženo, občas trakaře (2009) 

Film to rozhodně není špatný, ale v žánru animovaná komedie se těžko prosadí. Přesto pohled na padající hamburgery a kopce zmrzliny mě nenechal chladnou:))