Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (37)

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Neurazí, nenadchne. Čekala bych možná trochu propracovanější děj a větší napětí, ale výsledný dojem celkem ujde.

plakát

Horší než smrt (2007) 

Herecký koncert zdrogovaného Alana Tudyka.... Už jen kvůli němu stojí za to film vidět, ač jde o zdánlivě vedlejší roli. Ostatní nadstandartně skvělí. Malé mínus za občasnou očekávatelnost situací.

plakát

Hory mají oči (2006) 

Pro mě bohužel odporný, nechutný krvák bez nějakého zajímavého příběhu...

plakát

Jana Eyrová (2011) 

Předchozí verze jsou také krásné a kvalitní. Ale tahle ... Odteď si neumím představit nikoho jiného, kdo by hlavní představitele zahrál líp než Mia Wasikowská a Michael Fassbender. Nejlépe zahrané a emočně propracované do posledního puntíku. Ač příběh znám, celou dobu jsem byla napjatá díky skvěle zvládnuté atmosféře. Velice osvěžující je i způsob vyprávění příběhu - tedy ne otrocky souvisle od začátku, jako je tomu u předchozích verzí, ale trochu jinak :) opravdu nádherný výsledný dojem.

plakát

Jesus Christ Superstar (1973) 

Na tomhle muzikálu jsem vyrůstala, a to konkrétně na úplně první verzi z roku 1969, která je pouze audio. Musím říct, že ji mám o něco víc ráda, protože nikdo nenapodobí úplně prvního Ježíše v podání Iana Gillana z Deep Purple. Nicméně tato verze, již hraná je rozhodně nejlepší z těch všech možných pokusů, které přišly potom. V té době nadčasové celkových zpracováním a myslím, že ještě dneska může Jesus Christ Superstar spolu s Hair neohroženě trůnit nad všemi ostatními muzikály.A co se mi hlavně líbí na téhle verzi, je naprosto excelentní Jidáš!

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Uvažovala jsem nad čtyřmi hvězdičkami, ale prostě nemůžu a opravdu mě to mrzí. Protože mnou cloumalo napětí od začátku až ....to je problém, já jsem prostě nějak nerozdýchala konec, který měl podle mého (vzhledem k pomalému, mrazivému tempu celého filmu) hrozně rychlý spád. Asi bych upřednostnila konec v duchu celého filmu, kde mi v posledních deseti minutách nenaservírují předkrm, hlavní jídlo i dezert, všechno najednou. Tak to na mě bohužel působilo. Ale to je téměř jediná vada na kráse. Jinak hodně dobré herecké obsazení, zajímavé a charismatické typy, i výkony stály za to a příběh plynule gradoval.Vyhýbalo se to i tradičním filmovým kýčům. Paráda a možná si to ještě rozmyslím s těmi čtyřmi hvězdičkami :)

plakát

Legendy zločinu (2015) 

Uvažovala jsem mezi 3 a 4 *, ale nakonec jsem usoudila, že jsem se dost dobře bavila )))). I když příběh nedisponoval něčím novým nebo odlišným od ostatních gangsterek, přesto Tom Hardy na druhou předvedl spoustu skvělých věcí, chci víc psychopatů v jeho podání))). Úplně mi neseděl příběh převyprávěný Francis, to klidně nemuselo být. Ale i tak....svižné, poutavé, zábavné.

plakát

Mami, ožeň mě (2011) (pořad) 

:-D ...dlouho jsem se takhle královsky nepobavila .... :-D

plakát

Maturitní ples (2008) 

Na odpad to opravdu není, ale tím jsem asi vyplýtvala veškerý pozitivní na tomhle krváčku. Jo a ještě celkem ujdou některé herecké výkony. Nicméně...musím říct, že jsem dlouho neviděla takhle naivní a špatnou kriminálku. A že je to horor? Propánajána!!! A těch dějových chyb!

plakát

Mumie se vrací (2001) 

Trochu zbytečný počin....tři hvězdy za to, že mám tolik ráda jedničku.