Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (200)

choze 

všechny recenze uživatele

Další zbytečný hororový remake a snůška všech myslitelných vyvražďovacích klišé (především falešných poplachů a nefunkčních lekaček) kromě povinného ukázání koz, která děsí jen svou povážlivou prvoplánovostí. Asi takhle - dole je ples, nahoře vrah a vrah zoufale nenápaditě zabíjí každého, kdo k němu z plesu zabloudí. Tedy on ani originál nebyl nic složitého, ale aspoň nabídl tajemství obestírající identitu a motiv vraha, které tady ale od začátku známe a tak do poloviny filmu jsem odmítal věřit, že to je vše. Bylo to vše. Jednu hvězdu zato, že to i přesto rychle a víceméně bezbolestně uteklo a za luxusní plakát. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Prom Night v novém kabátě aneb jak má zapůsobit ve světle blískajícího se maturitního plesu ke všem teenagerům. Shrnuto: 1. Ksicht vrchního vraždícího prasáka se mi nelíbil, prostě nesympatickej (i když to tak má být). 2. Nelíbilo se mi, že prasák byl jako superman a vyvraždil všechny ještě dřív, než to kdokoliv zjistil. 3. Policajti by nemuseli být tak pomalí a stupidní. 4. A o některých hereckých výkonech bych docela pochyboval, zda mají vůbec tyhle lidé co dělat před kamerou. Takže shrnuto a pro mě to je solidní průser, který z hlavy vyteče jako ranní moč. 40% ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Strašně tuctová a suchá teen vyvražďovačka, která nedokázala zaujmout, ani v té době. Všechny vraždy ve stylu píchnutí nožem a z toho ještě některé mimo kameru, žádné odvážnější scény, v polovině jsem měl pocit, že se spíše divám na romantický, blboučký Thriller. Pokuď, toho máte v Hororovém žánru nakoukáno více než dost, tak pro vás bude tenhle Maturitní ples, stejně jako pro mě, jenom ztráta času. Druhá hvězda za Brittany Snow a Idrise Elbu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Pojďme udělat film, který bude úplně o ničem, vše podstatné se odehraje mimo záběr kamery a v rámci žánru nepřinese pranic nového!“ – „Platí. Myslíš, že to sfoukneme za týden?“ – „Určitě, hlavně musíme do režisérského křesla najít někoho, kdo se postará o nijakou atmosféru a naprosto rutinní lekačky.“ Mě osobně nejvíc děsí, jak něco takového mohlo utržit bezmála šedesát milionů amerických dolarů. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jediné klady tohoto filmu jsou: pěkné herečky, hluboké výstřihy a pěkný maturitní večírek (prostředí). Jinak jde ovšem o směsici laciné kopie podprůměrných slasherů a přehlídku nelogických scén i chování jednotlivých postav. Docela mě překvapuje, že se k natočení takové paskvilu snížili i takové herečky jako Jessica Stroup a Brittany Snow. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

  • Film sa natáčal v Los Angeles, Culver City, Južná Pasadena (Kalifornia, USA) a Newport (Oregon, USA). (Arsenal83)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 13. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama