Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (12)

plakát

Expanze (2015) (seriál) 

Po shlédnutí osmi epizod musím říct, že jsem velmi nadšen! Líbí se mi celý námět z knih a kompletní zpracování. Samozřejmě, že lze vytknout mnohé, ale i tak je to pro mě za poslední dobu nejlepší sci-fi seriál jaký jsem viděl - a obecně od SyFy je to asi nejlepší za poslední dobu. Celkem jsem si oblíbil i Dark Matter, ale osobně víc tíhnu k Expanse. Myslím, že to stojí za to počkat si než se to rozjede a než se člověk začne trochu orientovat v ději - škoda, že knihy u nás nejsou více známé.

plakát

Annabelle (2014) 

Když jsem šel do kina na Annabelle měl jsem smíšené pocity. Viděl jsem Conjuring a bylo mi jasné, že Annabelle bude dosti čerpat z úspěchů předchozího filmu. Hodně lidí moc nevěřilo Leonettimu, protože je jen kameraman, ale myslím si, že z pohledu režie se nejednalo o špatný film. Hudba byla dobrá, dobře doplňovala atmosféru, ale některé věci byly prostě moc předvídatelné. Atmosférou se Annabelle nemůže předchozímu Conjuringu vůbec rovnat. Rozjezd byl pomalý a když konečně atmosféra trochu zhoustla, zase rychle opadla. Některé věci zůstaly nevyřešené a celkově jsem odcházel z kina s vědomím toho, že ve filmu nebyl plně využit jeho potenciál. I tak si myslím, že kdo se chce bát si své momenty v Annabelle najde a ostatní si prostě musí počkat na něco jiného.

plakát

Jak vyváznout živý s Bearem Gryllsem (2013) (pořad) 

Je dobré zase po chvíli vidět reality show zaměřenou na přežití, kde se opravdu účastníci snaží přežívat. Jakýsi hybrid mezi Survivorem a Man vs. Wild docela překvapil. Možná jsem čekal trochu větší zátěž na soutěžící, ale stejně je skvělé vidět to co Survivoru dnes chybí - přežívání. Hodnotím jako fanoušek jak Survivora tak MvW.

plakát

Líbánky (2013) 

Možná jsem čekal víc, možná míň, na český film mi to přišlo po dlouhé době jako celkem povedené dílo.

plakát

Star Trek: Do temnoty (2013) 

Škoda některých situací, které tam nemusely nutně být, jinak povedený počin, který nezklamal. Kvůli pár chybám 4*

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Po dvou povedených snímcích přichází další a dle mého názoru opět skvělý Iron Man. Oproti dřívějšku se objevuje větší zaměření na charakter Starka, což vůbec není na škodu. Atmosféra měla navozovat podobné pocity jako v posledním Batmanovi, nevím jestli se to úplně povedlo, ale rozhodně to byl prvek, který tento snímek vynesl zase o něco víš. Nakonec si troufnu říct, že Iron Man 3 je zatím nejpovedenější a doufám, že v budoucnu nás čeká pokračování v podobném stylu.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Pravidla nepravidla Django je strhující a zábavný film - klasický Tarantino, nezklame, potěší.

plakát

Země bez zákona (2012) 

Lawless je skvělý návrat ke kořenům. Patří mezi nejpovedenější v poslední době.

plakát

Poslední zůstává (1996) 

Ani nevím čím to je, ale tenhle western má prostě něco do sebe - nesmrtelný hrdina a mnoho akčních scén - klasická atmosféra a dobrý příběh. Klasika. Škoda, že ho tolik lidí nezná.

plakát

Umělec (2011) 

Úchvatný snímek, který dokazuje, že kinematografie může být stále originální. Návrat do minulosti co se pojetí týče dokázat utvořit jedinečnou atmosféru. Po vizuální stránce nádherné. Nenudí, naopak dramatičnost drží diváka pevně u obrazovky - jednoznačně se jedná o jeden z nejpovedenějších filmů poslední doby.