Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (7)

plakát

Gravitace (2013) 

Úžasný výlet do vesmíru s neuvěřitelnými efekty. Alfonso C. natočil dosáhl nové úrovně 3D filmů, u kterých budou diváci jako sedět s otevřenou pusou celých 90 minut. Příběh musí být zajímavý pro diváky a tak se nebudu pozastavovat nad technickými nesmysly :). Doporučuji shlédnout v IMAXu

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Celá série Iron-mana je úžasná podívaná a třetí díl byl neuvěřitelným zakončením. Krásně překvapivý příběh a monstrózní finální fight! Smekám před Shanem Blackem a R. Downey Jr., takhle by měli vypadat všechny zfilmované komiksy.

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Kvalitně natočený a hvězdně obsazený road-movie. Jennifer Aniston je pořád neuvěřitelně sexy a krásně jsem se u toho filmu pobavil. Takhle nějak si představuji komediální road-movie!

plakát

Martin a Venuše (2012) 

Nuda, nuda a zase jen nuda. Na tento film jsem se díval jen kvůli M. Taclíkovi a K. Liškové, ale i tak to tento film nezachránilo. Poslední dobou se české kinematografii nedaří a marně čekám na záchranný film.

plakát

Po zániku Země (2013) 

Will Smith by měl přestat s prosazováním svého syna do celovečerních filmů. Samotnému mu šlo hraní o 80% lépe. Tento film se opravdu nepovedl!

plakát

Bling Ring: Jako VIPky (2013) 

Bohužel dnes už reálný a smutný obraz dnešní mládeže a jejich zábavy. Překvapením pro mne byla Emma Watson a její herecký výkon. Film ve mně nezanechal nic než jen chvilku naštvanosti a zbytečně stráveného času.