Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (64)

plakát

Pálava (2016) (TV film) 

Jsem trochu nejistý, jestli jsem koukal na stejný seriál jako recenzenti níže. Naprosto nechápu proč srovnáte volné pokračování serialu Vinaři s Pisaři. ??????????? Nepodobá se to ani obsahově ani charakteristikou postav. Mě se seriál líbíl, mládá parta se jednoduše rozhodne strávit léto na Pálavě. Skvělé dialogy, příběh..prostě lidsky skvělý seriál. Hawk.

plakát

Lovci zločinců (2011) (seriál) 

Průměrný začátek se zvrhnul v naprostou pecku...Hawk...

plakát

Temný Kraj (2017) (seriál) 

Mě se to líbí :-)

plakát

Stoupenci zla (2013) (seriál) 

Celkem v pohodě, ale deset dílů je až až..:-D. Hodnoceno po 8 díle. zatím 70%. U těch nejspíš i zůstane, ledažeby se z toho vyklubal nějaký naprosto nečekaný závěr, např. hromadná sebevražda magorů..:-DDD.

plakát

Skyfall (2012) 

sory,ale ten závěr...příliš laciné...80 procent..:-)

plakát

Nepřítel pod ochranou (2012) 

otřesná kamera, fakt nevím, co je to za modu?....mohl to být docela fajn film..45%

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

ať si kdo chce co chce píše, mě se to líbilo. 4 * dávám hlavně proto, abych nasral ty odpadový ignoranty, většina z nich mele uplný nesmysly a příjde mi to jak závody v tom, jak shodit za každou cenu český film. Není výjmečný ani skvělý, ale dle mého je dobrý, možná velmi slušný.

plakát

Muž na hraně (2012) 

A to mě se to zase líbilo..:-D, 70%, škoda že od půlky filmu člověk ví jak to dopadne, ale dalo se to..:-)

plakát

Hranaři (2011) 

Nevím, asi jsem meně náročný divák..:-D, film samozřejmě není na Oskara, ale takový odpad to zase není. Když pominu zahleděnost do konspiračních teorii amerických filmů, ve smyslu sleduji Vás vždycky a všude a nikde nejste uplně sami, dále pak naprosto nepochopitelné divadlo stran snahy nafingovat vraždu Slámy, kterou pochopitelně protivníci čekali a připravily se na to...proč nevyužil hlavní hrdina stejných možností kterých využil při útěku své rodiny i v případě Slámy?..já vím chyběla by tam ta vlivná mrtvola a ten vztek vedoucí k pomstě...50%...ani o chlup víc ani o chlup méně...rozhodně se v češku točí větší sračky..:-DDD. A ještě jedna věc, vlastně dvě. Vůbec nepochybuji o tom, že korupci prolezlá Česká republika funguje snad uplně jinak, než je ve filmu nastíněno...dokonce si myslím, ba co víc, jsem o tom přesvědčen, že je to ještě horší. O tom, že tu stále operuje ruská tajná služba o tom není pochyb. I když její možnosti zcela nejsou tak dokonalé. A za druhé.....asi nejlepší filmový výkon paní Kateřiny...:-D. A pro ty kdož opovrhují a hazí vše do odpadu...koukněte se na filmy pana Trošky...to je odpad, alespon ve většině případů...:-DDD