Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (130)

plakát

Smršť (2024) 

Hodně dobrý námět hodně nudně natočen. Nuda, nuda, nuda...

plakát

Manželé Stodolovi (2023) 

Velmi dobře zpracované. Napínavé a děsivé i bez detailů vražd. Často se v kině ozvývaly slova jako: "To není možné, to je hroší kůže, to je mrcha...." Z kina jsem odešla s myšlenkami jaké hrůzné karikatury lidí žijí kolem nás aniž bychom to tušili.

plakát

Matka v trapu (2024) 

Proč až tak negativní komentáře? Příjemná oddychová česká komedie. Konec je subjektivní pocit, za mě to byl konec dobrý. Já se bavila, i mé kamarádky, ačkoliv každá máme jiné rodinné vazby. Doporučuji

plakát

Díra (2019) 

Extrémně napínavý film, který je bez konce. Zůstane vám jen hlad po odpovědích.

plakát

Chudáčci (2023) 

Čekala jsem bizár, dostala jsem bizár. Plný sál a všichni se smáli, někteří i nahlas. Včetně mě. Všichni tady chválí Emmu, oprávněně, ale výkon Marka byl taky exelentní.

plakát

Poslední manželka (2023) 

Zajímavý příběh, je to úplně odlišný svět tehdy i dnes. Krásná kamera, krásná hudba. Herečka je velmi pohledná a sympatická. Jediné, co mi na filmu vadilo, byl právě ten příběh. Sotva svitla naděje, vše bylo záhy zmařeno. Několikrát. Tolik jsem jim fandila. Zlo bylo potrestnáno, dobro nezvítězilo.

plakát

Úsvit (2023) 

Nudný, roztáhlý film.

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Opravdu krásná zimní pohádka. Byla by dokonalá, kdyby roli Karla hrál mladý hezký hoch.

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Šíleně překombinované. V jednoduchosti je krása. Už by to opravdu chtělo jednoduchou pohádku s jednoduchou zápletkou. Tolik nesmyslných věcí, které by se nestaly ani v pohádce, možná jen v nějaké podobného této. Dvě hvězdy za roli krále a krásné kostýmy.