Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor
  • Krimi

Recenze (45)

plakát

Donšajni (2013) odpad!

To měl být ten megafilm, na který pořád v televizi běžely upoutávky? Trvalo mi asi půl hodiny, než jsem pochopila, že tento "film" žádný děj nemá a ani mít nebude...

plakát

Mr. Bean (1990) (seriál) 

nikdy neomrzí :D

plakát

Vinaři (2014) (seriál) 

Jedna hvězdička za písničku. Herci se snaží mluvit po našem, ale jenom to trhá uši. Já si hned podle ukázek říkala, že to bude seriál o ničem - když se pořád něco propaguje, tak to tak dopadne.

plakát

Kolotoč (1996) (pořad) 

Soutez dobra, ale nekteri tam nemaji co delat - porad opakuji stejna pismena dokola, i kdyz uz v tajence je...nebo nedoplni posledni pismenko a reknou,ze nevi.Nemuzu pochopit, jake tito lide maji vzdycky stesti a jeste vyhraji nakonec jackpot :-D

plakát

Akčná výhra (2013) (pořad) odpad!

Katastrofa. Urcite to musi byt nahrane hovory. Neni mozne,aby lidi nevyresili takove lehke ukoly. Zakazat takove porady!

plakát

Čertova nevěsta (2011) 

Musím říct, že podle upoutávek jsem se na tu pohádku těšila. Ale po pravdě docela zklamání. A co víc - ty reklamy!!!! Málem jsem se kvůli nim ani nedodívala do konce.

plakát

Megalodon (2002) odpad!

Takovou blbost jsem už pěkně dlouho neviděla!!!!!

plakát

Televizní noviny (1994) (pořad) odpad!

Nejvíc mě vždycky dostane, jak u něčeho zajímavého řeknou: "více na tn.cz".Tak dívám se na zprávy v televizi nebo si mám rovnou sednout za pc a televizi ani nezapínat?

plakát

Farma zvířat (1954) 

Velmi dobře zpracované. Obdivuju Orwella, jak tušil, co bude o několik let později.