Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní zábavný pořad, kde tři soutěžící hádají písmena pořekadla nebo pranostiky, získávají za to body, které mohou navýšit otáčením kolotoče, nebo naopak zbankrotovat. Na konci si vítěz vylosuje obálku s výhrou. (vilusinska)

Recenze (233)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Dadel skvěle vystihl televizní nudu, která provázela tento pořad. Po Riskuj! přepínám jinam, i kdyby na ostatních programech běžela jen reklama. Kupodivu nejlepším moderátorem byl uhrovitý vytáhlý mladíček Pavel Poulíček, Gondíci se snažili, ale vytáhnout více akce, vtipu a zábavy z usedlých postarších paní prostě nešlo nikomu. ()

vZeč 

všechny recenze uživatele

Když to teď občas vidím v televizi s Poulíčkem, nemůžu se zbavit dojmu, že se do té soutěže hlásili jen samí debilové. Jinak je to obrovské GP, protože na Pavlovi je krásně vidět, jak se drží zuby nehty toho, aby těm debilům nenaznačil, jací debilové to jsou a vůbec celý koncept té soutěže je strašně srandovní a nesmyslný ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Soutěž dobrá, ale sporťák Poulíček.. No ehm, v kolotoči teda byl lepší než ve sportovních novinách, a rozhodně i než komentátor Gambrinus ligy. U ostatních moderátorů nedokážu posoudit, nepamatuji si, jak to moderovali. Každopádně jsem vždycky vyprodukoval dost úšklebků, když padl BANKROT. To byly ještě časy, kdy jsem se díval na Novu. Docela se za to i stydím, když vidím, jaká je TV Nova teď... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

K jako Kravina? Správná volba. O jako Obří? Ano a dokonce třikrát. A jako Analfabet? Bohužel, není tam tohle písmenko, ale jinak často.. L jako Lacinost? Výborně! T jako Trpělivost? Ano! Bez ní by mě už odvezli. A jako Akné? Bohužel.. Č jako Čas přepnout.. Pokud produkt mazových žlázek moderátora sloužil i k promazávání součástek karuselu štěstí, byla to geniální volba.. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Bůh zaplať za zbrusu novou televizní stanici Telka, která podle svých vlastních slov dává pořady "ze zlatého věku zábavy na Nově", kterýžto věk se měl odehrávat v 90.letech. Člověk si tak může doplnit základní vzdělání o skvosty jako je Kolotoč, které mu šťastnou náhodou tehdy unikly, a které mají čestné místo v publikaci "Tisíc pořadů, které musíte vidět, abyste se těšili do rakve". Viděl jsem dva díly. Jednu hvězdičku dávám Poulíčkovi za odvahu, že dokáže vylézt před kameru se svým účesem a vytříbenou kombinací modré džíny, brčálově zelená košile a sako (1.díl), popř. tytéž džíny, jasně žlutá košile, bílé sako (255.díl). O obsahu nemůžu říct nic, protože pomalé tempo a neustále se otáčející kolotoč mě po pěti minutách dokonale uspaly. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • První studio Kolotoče mělo design poutě z 30. let. V roce 1999 dostal kolotoč nový design a soutěžící netočili kolotočem, ale „zařízením“, které rozpohybovalo kolotoč na plátně. Poslední design kolotoče byl moderní a připomínal americké studio. (Kmotr76)
  • Za správné zodpovězení tajenky vyhrál soutěžící nejprve 3000, potom 5000 korun. V první řadě pořadu si soutěžící, který získal nejvíce bodů, mohl odnést ceny jako nádobí a elektroniku, ve druhé řadě si odnesli jen peníze za správně zodpovězenou tajenku. Ve třetí řadě soutěžící, který získal nejvíce bodů, na konci pořadu točil kolotočem, ten měl pod hrací částí „okénko“, kde byly možnosti výhry. Nejvyšší výhra se skrývala za Jackpotem. Další možnosti výhry byly mezi 10 000 - 20 000 korun. (Zdroj: Wikipedia.cz)
  • Kolotoč je česká verze anglického pořadu Wheel of Fortune. (Kmotr76)

Reklama

Reklama