Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Thriller

Recenze (25)

plakát

Smrt ve tmě (2016) 

Po dlouhé době super thriller, ve kterém není nouze o napětí, překvapivé okamžiky a skvělé herecké výkony. Srdce mi bušilo od první do téměř poslední minuty. Bod dolů bohužel za ten příliš klasický konec.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Za herce a kameru dávám 150%, ovšem divně namíchaná hudba a občasné příliš dlouhé, až nudné části na těchto bodech dost ubírají. Přespříliš nadhodnocený film a pro mě jedno z největších zklamání loňského roku.

plakát

Chata v horách (2012) odpad!

Kdyby bylo v popisku uvedeno "parodie", nejspíš by moje hodnocení nebylo tak nízké (ač pravděpodobnější je, že bych se na to vůbec nekoukala). Trapné a nezáživné od prvního momentu až do úplného konce.

plakát

Čistá duše (2001) 

5* už jen kvůli Russellu Crowe, který mi poskytl pohled na jeden z nejlepších hereckých výkonů vůbec.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Po dlouhé době opět film, který mě dokonale odzbrojil. Osobně si nemyslím, že by jej někdo mohl adekvátně ocenit bez toho, aniž by se na něj podíval ještě jednou. Úžasná propojenost, režie, masky.... Všech šest příběhů je zajímavých už samo o sobě, takže když si někdy uprostřed děje uvědomíte, že se pojí v jeden velký, promyšlený a oduševnělý celek, je to už jen jako třešnička na dortu. Vyvrcholení příběhu by sice mohlo mít silnější emoční dopad, přesto pro mě skvělých 90% a poklona režisérům.

plakát

Počátek (2010) 

Obávám se, že kvůli přílišnému soustředění na (nezapírám, že opravdu perfektní) efekty, se poněkud pozapomnělo na obsahovost příběhu. Je to velká škoda, protože k plnému hodnocení chybělo málo - emoce. I přesto, snad každý film s DiCapriem je brilantní.

plakát

Dokonalý smysl (2011) 

Možná je to tím, že po hodině absurdních scén a nevěrohodných hereckých výkonů jsem začala film přeskakovat až na konec, ale... snad poprvé v životě jsem nepochopila význam příběhu. A jestliže jsem usínala již na začátku, poslední třetina beze zvuku byla utrpením. Snad někdy najdu odvahu mrknout na tento film znovu, tentokráte celý, abych jej dokázala hodnotit objektivněji.

plakát

Bez kalhot (2012) 

Pohybově lepší než Let's Dance, zábavní skvělí (a velmi pohlední) herci. Ráj pro ženské oči i bránice. Jedinou chybou bylo zatáhnutí dramatických scén do příběhu, ke kterému se vůbec nehodily.

plakát

Diktátor (2012) 

typicky americká komedie - spousta rádoby vtipů, z nichž vyvedená je pouze třetina.

plakát

"O" (2001) 

Ukázkový příklad, že i dokonalý příběh se v rukou špatného režiséra stává pohromou. Pakliže chceme zmodernizovat stovky let starou knihu, musíme podle toho film upravit, na což Nelson bohužel zapomněl a což se odráží i ve spoustě diaolgů. Drama se tak stává nemastné neslané, a to dokonce i přes relativně kvalitní herecké obsazení.