Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (17)

plakát

Volha (2023) (seriál) 

Třesu, šéfe, třesu! A můžu vám odpovědět protiotázkou? Proč šest a půl hodiny koukat na pologramotnýho práskačskýho vošousta? Děje se to pořád a pořád dokola. Rozhlédněte se kolem sebe. Klobouk dolů, ČT. Technická nádhera. Jedna hvězda za příliš uspěchanej konec, "převrat" by si zasloužil mnohem víc prostoru, voe. Čest!

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Nezažalovali tvůrce reální účastníci této abnormální události? Ona pitoreskní všudypřítomná "roztomile česká" filmová demence už mi leze krkem.

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Dvě a půl. Nekonzistentní. Vyhajpovaný až na půdu. Hlavní duo celkem funguje, ale běda, jakmile to sklouzne jinam. Pak přijde velká nuda a některý díly jsou naprosto zbytečný... přesněji řečeno, některý by bylo lepší úplně vynechat... "náročnějšího" diváka napadne minimálně jeden. Kdyby takhle vypadala hra, tak by seriál ani nevznikl.

plakát

The Gray Man (2022) 

Achjo. "Nejdražší film z produkce Netflixu, který stál 200 milionů dolarů (skoro pět miliard korun), má hvězdné obsazení i režiséry. Ti dostali volnou ruku a pohádkový rozpočet, aby natočili uctívaný blockbuster." Achne. Kvůli tomuhle se v dotčených částech Prahy nedalo půlku loňskýho léta pořádně fungovat. Ale moc hezký záběry Prahy v půlce světa.  Pořád jsem myslela na Bournea a čekala... Přišel Godot. Tři stars, že to aspoň pěkně odsejpalo, kolečkovou tramvaj 14T a za Evansův movember na ksichtě i v hlavě. Goslinga bych ráda viděla v něčem "o něčem". Pokračování už je v plném proudu... Screw this, Netflix.

plakát

Hluboký řez (2020) 

To bylo tak strašný... No, dlouho jsem se u "hororu" (lol!) takhle nenasmála. :D Dost jsem přeskakovala, ale je to úplně jedno... konec byl však skvostný. :D Heheee! S čímpak se ukáže Santos příště... sežene si tentokrát aspoň scénáristu a herce? A na závěr: anál!

plakát

Gothika (2003) 

Jo, aha, to nebyla komedie?!? Tak proto se to jmenuje "Gothika"!

plakát

Modelář (2020) 

Vlastně je to celý špatně. Nedává to smysl, působí to leckdy amatérsky, lacině, trapně a směšně, ačkoliv záměr byl zřejmě jiný. Závěr doslova "užovkovitej". :-o Nakonec dávám trojku, protože si Zelenka šel aspoň pěkně po svých.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Tak jsme si zavzpomínali... a teď zamáčknout slzu, hurá do bačkor a ráno pro důchod. Doufám, že tam bude i Wachowski, protože jinak hrozí ještě další "pokračovaní"... a tak proč ne, definitivní konec světa!

plakát

Deníček moderního fotra (2021) 

Tři a půl. Nedoceněný. Málokdy se u "současný" český komedie povede, že je taky občas vtipná (ne trapná) a dokonce i "ze života" bez papírových dialogů. Navzdory předloze. Hodně se vypichuje již zaběhnutá dvojka RamboMádl, já bych teda vypíchla hlavně Mádla, fotra zvládnul opravdu dobře.

plakát

Štěstí je krásná věc (2020) 

Snesu ledasjakou (českou) blbost, ale na tohle nešlo koukat. A tady je úplně fuk, jestli to zrovna spláskal Novák nebo Svoboda.