Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Biografie (4)

Kelly Lynch (herečka)

08.05.2006

Kelly Lynch se narodila 31. ledna 1959 ve městě Minneapolis ve státě Minnesota (USA). Její rodiče se pohybovali na umělecky nižším stupni showbyznysu: matka cestovala se souborem akvabel Aqua Follies a otec byl klavírista, který vlastnil pojízdní klub. První herecké pokusy učinila již ve svých čtyřech letech. V Minneapolisu… (více)

Lucie Pernetová (herečka)

08.05.2006

K herectví se vlastně dostala díky platonické lásce. Představovala si, jak jednou bude stát na jevišti po boku svého idolu, a chodila do dramatického kroužku v Základní umělecké škole v Mostě. Celkem záhy získala také první maličkou roli v komparsu v Městském divadle v Mostě, k níž postupně přibývaly další. Po maturitě na… (více)

Zdeněk Izer (herec / scenárista)

08.05.2006

Populární komik, bavič, moderátor a příležitostný herec narozen v Praze roku 1966. Po nepřijetí na střední grafickou školu se vyučil automechanikem. Proslavil se především sérií audio nahrávek "Policejní akademie" 93' a Bezva partou aneb "Maňas ve fabrice" s pokračováním "Maňas a revoluce" 95'. Poté účinkuje v reklamě, na TV… (více)

Zeudi Araya Cristaldi (herečka)

03.04.2011

Exotická kráska Zeudi Araya se narodila 10. 2. 1951 v Āsmaře (jiné zdroje uvádí městečko Dekemhāre, které je 40 kilometrů jižně od Āsmary), největším městě státu Eritrea, v Etiopii. Zeudi je dcerou eritrejského politika a neteří diplomata v Římě. V roce 1969 se díky své přitažlivosti a kráse stala "Miss" Etiopie.Než se dostala… (více)

Reklama