Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (87)

plakát

Procitnutí (2012) 

Máte pocit, že sledujete celkem průměrný a nijak skvěle natočený thriller, z herečky v hlavní roli, hrály nejlépe její prsa, ale přesto se vyplatí se dívat - několik dobrých momentů a výborný závěr.

plakát

Layla Fourie (2013) 

Žena, která pracuje na polygrafu omylem srazí autem chlápka a zabije ho, to vše v JAR, aby byla zohledněna i rasová linka scénáře. Následuje trochu ukoptěné pole nepravděpodobných náhod a výčitek svědomí. Nějak mě to neoslovilo.

plakát

Náš kamarád Yetti (2012) 

Tobias Moretti v roli záporáka, ale stejně jako u Komisaře Rexe, i tentokrát se psem po boku - plechovým. Škatulku rodinný film bych asi nepoužil, je to prostě film pro děti se vším všudy.

plakát

Pátá sezona (2012) 

"No, tak, že bych ještě sklidil, na zimu bych prodal kravku a na jaře už nezaseju." Je to takové obrazově působivé, velmi symbolické a dějově vcelku flegmatické postapo. Mohl by mi někdo vysvětlit těch posledních 10 vteřin? To bylo ztělesnění režisérovy fobie nebo živočišný nástupce lidského druhu?

plakát

Rosencrantz a Guildenstern jsou nemrtvi (2009) 

Breakfast is Tiffany! Ze začátku to moc nevypadalo, ale mašina nápadů se nakonec rozjela. Jordan Galland by si neměl své scénáře režírovat.

plakát

Everyday (2012) 

Ian (John Simm) je ve vězení a jeho manželka Karen ho s dětmi chodí navštěvovat. Občas Iana pustí na víkend z vězení domů. A tohle se opakuje pořád dokola ve stylu Dogma 95. Rozhodně to není špatný film a navíc soundtrack obstaral Michael Nyman, ale po hodině už to začíná být slušná nuda.

plakát

Učitelka angličtiny (2013) 

Ukolébavka pro ženy 45+. Scénář je tak dokonale schematicky předvídatelný, až je to uklidňující.

plakát

Nerada ruším (2012) 

"Technická chyba" která se ptá všech starších mužů, co dělali před 22ti lety a jestli náhodou nejsou její otec. Severská kinematografie prostě vládne. Scénáristé předávkování lišejníkem zplodili naprosto brilantní dílko.

plakát

Výpadky proudu (2012) 

Pavouk Sauron se právě stal hrdinou dne. Skandinávská černá komedie o jednom týdnu v centrále telefonního operátora, arachnofobii a teroristické skupině zaměřené proti elektřině.

plakát

Váhavý fundamentalista (2012) 

Buzerace ze strany státního aparátu podporuje terorismus, zejména pokud jste Pakistánec v USA po 9/11. Bez Kate Hudson by tenhle film byl určitě lepší.