Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (71)

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) 

Nemusím snad popisovat, co si o této reality show myslím - o tom už dostatečně mluví mé hodnocení - ale tihle lidé, zavření v hotelu na tropickém ostrově, jsou vlastně chudáci. Nedovedu si představit být někde zavřená 24 / 7, se skupinkou nadržených zaostalců v 32°C. Ve skutečnosti ti lidé třeba ani takový nejsou (i když je to spíš má utkvělá představa), ale tomuhle se opravdu nedá říkat paradise....

plakát

Hudbu složil, slova napsal (2007) 

Nechápu, jak tohle mohli v ČR dávat na Štědrý den. Nejen že to nemá nic společného s vánoci (což samozřejmě v mém hodnocení neberu na velkou váhu), ale film je celkově suchý jako špatně udělané vepřové. Nebýt obstojných písniček ve filmu, asi by tenhle film nebyl kde je. A ani Hugh Grant to nezachránil, a to už je co říct!

plakát

Hvězdná pěchota (1997) 

K tomutu dílu už zkrátka patří označení klasika - kdo to neviděl, jako by nebyl. Těžko říct, co je na tomhle filmu tak zábavné - necenzurované scény plné krve? Roztomilí broučci lezoucí na ubohé vojáčky ze všech stran? Tak na to už budete muset odpověď najít sami...

plakát

Iron Man (2008) 

Nejsem velkým příznivcem filmů o hrdinech, ale tady byl představen trochu jiný hrdina, který je ve skutečnosti velmi zranitelný. Překvapivě Iron Man obsahuje i romantické scény, člověk se sem tam zasměje, a samozřejmě nesmí chybět akční scény. Nejvíce na tomto filmu oceňuji originalitu a úvod do příběhu.

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Zklamání. U druhého dílu obvykle očekávám lepší nebo alespoň stejnou úroveň jako u prvního dílu, ale v tomto případě úroveň znatelně klesla. Čím to bylo? Těžko říct. Příběh se zkrátka nedá vyvážit jen efekty v akčních scénách.

plakát

Johnny English se vrací (2011) 

Do kina jsem vcházela s velkými obavami: v poslední době mě zklamalo hned několik pokračování filmů, u kterých byl první díl hit. Jsem velmi ráda, že se mé obavy tentokrát nenaplnily! Naprosto dokonalý film, lepší než první díl. Milovníci akce si přijdou na své, film obsahuje mnoho vtipných scén a nechybí tu ani nezapomenutelné hlášky. Rowan Atkinson opět boduje!

plakát

Jurský park (1993) 

Tak tenhle film odstartoval boom dinosaurů a filmů o nich. Jurský park je legenda, kdo ho neviděl, jako by nebyl. Reálně vypadající dinosauři, dobrý výběh herců, originální hudba - z toho se dá získat jedině 5 hvězdiček!

plakát

Kazatel (2011) 

Tohle že někdy bylo v kině? Nevím o tom. Rozhodně se ovšem jedná o dokonalý film s naprosto jedinečným zpracovaním tak omýlaného tématu, který ale jen pár režisérů (lze spočítat na prstech jedné ruky...) dokázalo udělat tak originálně, důvěryhodně, odlišně... Kazatel není jiný, zkrátka dokonalost sama. Takových filmů je málo, važme si jich. A modleme se za druhý díl.

plakát

Klub rváčů (1999) 

Klub rváčů má dva typy diváků - ti, co ho milují, a ti, co ho nenávidí. Když jsem Klub rváčů viděla poprvé, nedívala jsem se sama a člověk vedle mě byl naprosto nadšený. Já se modlila, aby to už skončilo. A dál se modlím, abych se už na to nikdy dívat nemusela. Nuda, šeď a šílenství, ale alespoň dobré herecké obsazení. Tento film nemůžu doporučit, ale zároveň nemůžu říct, jaká přesná negativa má, neboť si v něm každý najde něco - jediný způsob, jak zjistit, zda se vám tento film bude líbit je podívat se na něj...

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

Jedno z největších překvapení roku. Jak jednoduše se dá spojit moderní technologie a klasický western... pokud vás láká alespoň jedno z toho, určitě doporučji zhlédnout. Samozřejmě, i v tomto filmu byli chyby, některé věci se mohly více rozvést, jiné zase zkrátit, ale nemám to srdce dát tomuto filmu o hvězdičku míň.