Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (711)

plakát

Zahájení Olympijského festivalu (2024) (pořad) odpad!

No to ale byla veselá taškařice... Kdyby dali muziku a 3 projevy, tak by udělali líp, to snad i komoušský estrády měly vyšší úroveň.

plakát

Čtyři z tanku a pes (1966) (seriál) 

Po prvních pár dílech to vypadá na klasiku "když na to máš z dětství jakési pozitivní vzpomínky, tak tomu loupni pět hvězd, ale proboha NEDÍVEJ SE NA TO!!!!". Leželo mi to na disku pár let a já teď udělal tu chybu, že jsem si to k práci pustil. No taková legrace ta světová válka byla a "herecké výkony" jsem si taky myslel, že tam nějaký byly, zjevně selhala paměť. No uvidím, třeba mi to tu k práci dobzučí až do konce bez většího zákmu.

plakát

Fiasko - Elipsa nad „i“ (2024) (epizoda) 

Čekal jsem větší průšvih, tohle byl s vypnutým mozkem místy fakt docela vtipnej úlet a nechalo se to vcelku v klidu dokoukat.

plakát

Gottwald - Za svobodu! (1986) (epizoda) odpad!

No on dokonce vysvětloval Stalinovi, jak se věci v Evropě mají, prostě borec každým coulem.

plakát

Gottwald - To je naše zem (1986) (epizoda) odpad!

Kléma jednoznačně superman... Je fascinující, že jakousi hereckou kvalitu to má a vážně by mě zajímalo, co si ta herecká esa myslela, když v téhle ultrademagogické sračce hrála, ale to už asi nikdo nezjistí.

plakát

Sandman - Spánek spravedlivých (2022) (epizoda) 

Zkusím, jestli usnu i u druhého dílu a jinak to posílám do křemíkového nebe, zatím velká nuda a ztracený čas.

plakát

Ty jo! Vánoce (2023) (seriál) 

Originál byl fajn vtipnej, zimní a příjemnej. Verze z Benátek měla taky rozhodně něco do sebe. Ale tohle vypadá na slušnej shit i 6 dílů je výzva, kterou si nechávám po dvou dílech uniknout.