Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (31)

plakát

Farmář hledá ženu SK (2010) (pořad) 

Nemůžu jinak než plné hodnocení, jen a pouze za sarkasticko ironický komentář k chování zdegenerovaných účinkujících.

plakát

Mami, ožeň mě (2011) (pořad) 

Název už volá po trapnosti, ale castingové oddělení televize JoJ opět projevilo absolutní dokonalost. Najít takové exoty dokáží snad jen oni. Někdy jsem měl pocit, že jsou všichni profesionální herci dodržující scénář ala Monty Python :). Vše doprovází již tradičně na všem nejvtipnější sarkastický komentář.

plakát

Zlo (2012) 

Vzhledem k tomu, že se jedná zdaleka o nejlepší horor, co kdy naši východní bratři vytvořili musím dát plné hodnocení. Autoři si sice dost věcí ulehčují a ústřední nápad je již ohraný jako páska Cesty do hlubin študákovy duše v televizi, ale rozumná stopáž a pro mě stále fungující kouzlo živé kamery jsou důvody, proč jsem se ani moc nenudil či dokonce vůbec.

plakát

Mumínci (1990) (seriál) 

Nádherný seriál mého absolutně nejmenšího dětství, doba kdy jsem začal vnímat více souvislosti :). Jakožto pravidelný divák dětského bloku na ČT, tehdy moderoval, pokud se nepletu, Jančařík starší, jsem se nejvíce těšil právě na Mumínky. S odstupem času mi rozum nebere do hlavy, jak toto mohlo být dáváno do pořadu pro nejmenší, protože z Mumínků často mrazí a hrozí i deprese. Já osobně jsem nijak emocionálně postihnut nebyl a tak můžu s klidem ohodnotit čtyřmi.

plakát

The Last: Naruto the Movie (2014) 

No čekal jsem větší pecku a důstojné loučení s jednou generací anime hrdinů. Loučení nakonec není vlastně vůbec a i jinak je The Last pro mě zklamáním. Ne že bych zrovna musel Sasukeho, ale to že tam skoro nebyl wtf, Hinatina stydlivost mi jen drásala nervy, Naruto se chová nejtupěji v historii anime a ani nepoužívá svůj nej. mód, ale radši si bere příklad z Rock Leeho. I humoru není mnoho a je spíše nucený a až příliš založený na tuposti účastníků. Shikamaru ovšem nezklamal, NaruHina jede :) a nostalgie, kdysi čtené mangy působí na mé hodnocení více než výtky nahoře. Jo a ta pitomá šála a jakási metafora s ní hmmm...

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Konečně dokoukáno, byla to příjemná léta, ale na pět hvězdiček to není. Důvodem je poslední díl Navždycky. Přiznávám měl jsem na krajíčku, ale důvodem nebylo to, že mě tato zábavná parta opouští, ale to, jak se loučí. Depresivně bez jejich typického humoru a bez elegance, jakou bych od nich čekal. Loučení je 50% toho jak se na seriál vzpomíná a to se těmhle parťákům u mě nepovedlo, ale i přesto jsem se devět sezón slušně bavil.

plakát

Městečko Záhad (2012) (seriál) 

Vtipné, příjemné a i dobře nadabované. Dává vzpomenout na zlatou éru fox kids a seriály jako Pirát divoký Jack nebo Život s Louiem. I zázraky se dějí a mezi hovnama občas vyplave něco lesklého pro co i mezi ty splašky rád sáhnu.

plakát

Umění lhát (2009) 

Film upozorňující na málo upřímnosti v současné společnosti a jak se lidé se dnes bojí být upřímní. Věci, které si většina myslí, ale z různých důvodů je neřeknou nahlas a povrchnost lidstva odsuzující člověka na základě vzhledu. Nakonec film naráží na vlnu špatnosti lhaní. Lež se zkrátka nemá přehánět a nakonec si každý uvědomí, že je lepší říct pravdu. Snímek doplňuje krásná a vhodně zvolená hudba, výborný Ricky Gervais. To všechno zabaleno do milé a příjemné formy se sympatickým hereckým obsazením.

plakát

Herkules (1995) (seriál) 

No možná jsem to s tím hodnocením trochu přehnal, ale nostalgie mi nedovolí jít níž. Když jsme jako malí kluci utíkali po škole domů shlédnout další dobrodružství blonďatého poloboha. Když se na něj dívám dnes tak už to taková sláva není. Tuny slabých, až i těch odpadních dílů nezachrání ty dobré, které jsou zcela evidentně v menšině. Krásné prostředí Nového Zélandu však bylo jistou stálicí téměř každého dílu. O herectví se mi tady moc psát nechce, protože žádné velké nebylo, ale pro potřeby seriálu víc než dostačující. Herkules má pro mě oproti konkurenční Xeně jednu výhodu a to, že měl sympatičtějšího parťáka. Rozhodně bych se k seriálu chtěl v budoucnu někdy vrátit, ale z jiných důvodů než jsem ho sledoval v mládí, třeba se mým dětem tento bojovník proti lidským útrapám zalíbí a uděláme si za jednoho dlouhého prázdninového týdne Herkulovský maraton.

plakát

Battlestar Galactica: Břitva (2007) (TV film) 

Hmm takový Němý Bobeš á la Battlestar.... Bobeš je lepší! :) A tohle lehce zbytečný přídavek, i když mě jako fanouška potěší přídavek jakýkoli, kdybych nebyl fanoušek je hodnocení ještě sníženo.